Anti-haul: populaire producten die ik NIET ga kopen

Ik ben een fervent YouTube aanhanger. Ik kijk naar zo'n beetje alle bekende make-up goeroe's die de wereld rijk is. Als je dit soort video's ook wel eens kijkt, weet je dat het stiekem echte verkopers zijn. Halloooo, ze krijgen niet voor niets reisjes naar tropische eilanden cadeau- ze verkopen de producten aan de consument. Toch zijn er veel producten waarvan ik denk 'ha, daar trap ik niet in' en die producten ga ik je vandaag laten zien! Anti-haul tijd!Tarte Shape Tape
Zo'n beetje iedereen op deze wereld heeft het over Tarte Shape Tape. Eerlijk? In alle video's die ik kijk vind ik dat ze dit spul er zo op caken, dat kan niet mooi zijn zonder een halve filmset aan lichten op je harses. Ik voel de barsten gewoon in m'n gezicht springen als ik er naar kijk. Dit spul is zo dekkend, dat KAN niet bestand tegen rimpels/creasing zijn.

Jeffree Star Chrome Collection (liquid lipstick)
Ook iets waar veel YouTubers het over hebben: Jeffree Star. Wat mij betreft helemaal terecht, want wat je ook van hem vindt, zijn producten zijn kwalitatief goed. Persoonlijk vond ik alleen de liquid lipstick helemaal niet fijn. SUPER droog en binnen no-time heb een kontgat-mond (wie begrijpt me?). Ook deze collectie sla ik dus over.

Natascha Denona Sunset palette
Dit oogschaduwpalette heb ik meerdere keren voorbij zien komen en toevallig ook in dupe video's. Het zit zo: als ik het palette zou krijgen, zou ik een gat in de lucht springen. Maar dit prijskaartje kan gewoon echt niet. Voor 15 oogschaduws betaal je 130 dollar. DOE NORMAAL! De grap van alles is dat het palette steevast uitverkocht is. 

One Two Lash
Deze magnetische wimpers kun je terug zien in video's van Tati en Manny. OMG, wat een flop. Ze zijn hartstikke duur, 'klikken' dus helemaal niet zo goed aan elkaar vast en zijn niet eens echt mooi. Ik houd het wel bij normale wimpers. Ook gewoon een raar idee om magneten bij je ogen te hebben.


Kim Thai Lion Hearted wimpers
Begrijp me niet verkeerd, ik vind Kim Thai echt de meest schattige persoon op deze aarde. Als je haar ziet wil je noodles met haar eten terwijl je haar over d'r hoofd aait. De wimpers die ze heeft ontworpen in samenwerking met Cake Face Beauty (zegt al genoeg misschien) zijn ZO HEFTIG!!! Ik kan me voorstellen dat dit op de foto zó vet is, maar dat je gewoon schrikt wanneer je te dicht bij iemands gezicht komt. Voor mij ietsje te drag, terwijl ik daar niet vies van ben. Sorry Kim. 

Wayne Goss kwasten
Weer eentje die ik stiekem best zou aannemen als iemand me het cadeau gaf, maar de prijs.... Wayne Goss, mannelijke YouTuber en make-up artist, heeft zijn eigen kwastenlijn. Het schijnt dat ze echt goed zijn, maar sorry. Ik moet eerst ingewanden in de verkoop zetten voordat ik de set überhaupt kan betalen. De set die je hierboven ziet kost 225 dollar voor acht kwasten. En dan te bedenken dat dat niet eens de duurste set is. Ik geloof dat aan kwaliteit een prijskaartje hangt, maar Wayne, chill een beetje.

Welke producten staan op jouw anti-haul lijst?

16 opmerkingen

 1. Haha, leuk lijstje! Ik wil zelf nog wel eens een lipstick van JS proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow die set van Wayne Goss is duur! Jeetje christus. Leuk om te lezen wat je allemaal niet wil kopen. Ik voel je helemaal wat betreft die Shape Tape concealer. Hij kan gewoon niet niet cakey zijn, dat geloof ik niet. En een kontgat mond is ook echt gewoon niet fijn. Balen dat die JS zo droog zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een geniaal idee voor een artikel :) Ik moet zeggen dat ik zo druk ben de laatste tijd en sinds ik niet meer blog ik het allemaal niet meer bijhoud en dus ook niet koop :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mis je wel in blogland! Hopelijk bedenk je je ooit nog :-)

   Verwijderen
 4. Hahaha wat je zegt over Kim Thai is zo waar! Echt een cutie. De wimpers zijn inderdaad een beetje too much. En dat palette van 130 euro gaat me ook te ver, haha! Leuk artikel Iris :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat schrijf je toch leuk. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wooohoo, dat oogschaduwpalette is liefde! Maar zo veel geld zou ik erg echt niet voor neerleggen. ;/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, butthole mouth is the worst! Heb ik helaas bij veel liquid lipsticks last van. Gelukkig heb ik totaal geen behoefte om de JS liquid lipsticks te proberen haha! Dat Natascha Denona palette ziet er inderdaad geweldig uit, maar €130?! Die's gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb helemaal niets met Jeffrey Star zowel de producten als de persoon zelf, nope... tsja die Wayne Goss kwasten alleen als ik de staatsloterij win (en dan nog hmmmm)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Ik vind zijn video's wel heel leuk, maar kan het begrijpen. Haha, die Wayne Goss kwasten staren me wel aan hoor, maar inderdaad... eerst even de loterij winnen :')

   Verwijderen
 9. Ik ben best benieuwd naar de Tarte Shape Tape, maar dan om hem op een normale manier te gebruiken. Ik ga sowieso niet zo snel mee met een hype, alleen als ik te nieuwsgierig ben, of als het heel goed betaalbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grappig zo'n artikel! Mij lijkt de concealer van Tarte wel heel fijn, maar misschien heb je wel gelijk dat het wat heftig kan zijn. Verder heb ik de rest ook niet op mijn wishlist staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook zeker wel nieuwsgierig naar, maar denk echt dat ik geen fan ga zijn! X

   Verwijderen
 11. Oeh dat oogschaduwpalette sprong mij meteen in het oog. Maar voor die prijs, nee bedankt..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk en origineel artikel! Ik zou ook veel van deze producten niet kopen...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!