Etos rainbow highlighter review


De regenboog highlighters vliegen ons om de oren. De één is een groot succes, de andere willen we het liefst uit ons geheugen wissen. Ook Etos is met een eigen versie van de rainbow highlighter gekomen. 'Leuk, zo'n product voor kinderen' was mijn eerste gedachte. Benieuwd of ik nog steeds zo denk? Lees dan zeker verder!

Etos rainbow highlighter- 4,99 euro via EtosVoor vijf euro krijg je 18 gram product (VEEL!). Het poeder is opgedeeld in vijf ongelijke 'strepen' met verschillende kleuren. Er zit paars, geel, roze, groen en blauw in. Ik ben blij dat roze en geel naast elkaar zitten, want dat zijn naar mijn mening de meest draagbare kleuren.

Ik vind de paarse kleur overigens wat stroef, net als de gele kleur. Het is niet zo dat er geen pigment in zit, maar het voelt gewoon een beetje stroef aan als je er met je vinger overheen gaat. Op de kwast pakt de highlighter goed op, maar hij 'strooit' wel hier en daar wat losse glitter.


Zoals je kunt zien zijn de kleuren niet SUPER fel. Het is een meer een pastelversie van de kleur. Links zie je welke kleur je krijgt als je alles mengt: een beetje grijs/blauw.


Hallo moe uitziend hoofd. Ik mocht gisteren geen oogmake-up dragen want IK HEB WIMPEREXTENSIONS LATEN ZETTEN! Check mijn Instagram even voor de eerste foto :-).

Zelf gebruik ik alleen roze en geel. Dit omdat ik groen en blauw niet mooi vind als highlight, maar iedereen z'n ding. Ik vind het effect echt heel mooi! Het een erg opvallende highlighter, dus als je van naturel houdt kun je beter ergens anders voor gaan. Maar ik vind het tof dat Etos met zoiets is gekomen. De kwaliteit is overigens goed: na een hele dag zit de highlighter nog gewoon op z'n plek. Als ik een verbeterpunt moest noemen is dat de structuur. Deze is vrij stroef en licht glitterig.

Vind ik het een aanrader? Ja! Maar wel als je van deze kleur en een redelijk felle highlight houdt. Want naturel is het niet.

Kende jij deze highlighter al?

11 opmerkingen

 1. Voor mij is hij denk ik toch net iets te fel, maar bij jou staat hij zo tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwwww hoiii highlighter. Wat is deze aanwezig, ik had het niet verwacht maar vind het effect best tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ben heel benieuwd! Ik heb hem zelf ook klaar liggen om te reviewen. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Note to self : dit weekend echt even testen! Ben erg benieuwd hoe het bij mij uitpakt. Bij jou vind ik het wel heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem mooier dan verwacht! Maar of ik hem zou kopen, dat denk ik niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow heftig haha! Ik heb er eentje van ik geloof I heart Make-up, in zo'n hartjesvorm. Die is ook vrij heftig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat mooi zo met alleen roze en geel. Blauwe gloed is wel hip bedacht, maar staat wel altijd een beetje gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, staat je goed zeg! Ik had niet verwacht dat hij er zo mooi uit zou zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze highlighter echt prachtig maar toch zou ik hem niet snel kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!