Review: L'oréal Paradise extatic mascara


Het nieuwe paradepaardje van L'Oréal is de Paradise Extatic mascara (in Amerika heet 'ie Lash Paradise Voluminous). Deze mascara wordt volop geprezen in YouTubeland en ik was héél nieuwsgierig geworden! Het schijnt ook een dupe te zijn voor de bekende Better Than Sex mascara van Too Faced (waar ik een niet echt lovende review over schreef). Benieuwd naar mijn mening? Lees verder voor mijn review!

L'Oréal Paradise Extatic mascara- 14,99 euro via Bol.comDe mascara heeft een rosékleurige verpakking. Het grappige vond ik dat de mascara echt leeg aanvoelt! Toen ik hem nieuw uit de verpakking haalde, voelde het alsof 'ie al op was.


De mascara belooft intens volume en spectaculair lange wimpers. Oh, en ook nog een plezier om aan te brengen. We zullen het zien!


Hierbij het borsteltje. Ik begrijp de vergelijking met Too Faced wel, maar ik vind het borsteltje toch wel iets anders. Het is voller en minder uitlopend dan de Better Than Sex mascara, zie hieronder:


Anyway, over naar de resultaten! Mijn wimpers zijn wel ietsje kaler en korter dan normaal na de wimperextensions, maar we leven er mee.


Één laag


Meerdere lagen. De foto is een beetje overbelicht- oeps!


En full face. Ik vind mezelf altijd super kaal en basic zonder eyeliner. Wie herkent dat?

De mascara is makkelijk op te bouwen en geeft absoluut veel volume en krul. Toch ben ik niet zó lyrisch over de Paradise Extatic mascara: de mascara vlekt na een paar uur op een vette huid- na een lange dag ben ik wel een beetje een panda. De eerste keer dat ik 'm gebruikte vond ik het resultaat ook wel erg klonterig. Is 'ie de hype waard? Nahh, ik vind dat er betere mascara's zijn. Maar dat maakt 'm absoluut niet slecht. Ik ga hem met plezier opmaken, maar niet opnieuw kopen.

De mascara ligt binnenkort in de winkels. Ik bestelde hem online bij Bol.com waar hij exclusief in de verkoop is gegaan. Ga jij 'm kopen?

7 opmerkingen

 1. Hmmm ik weet het niet. Je moet de Rock Couture van Catrice eens proberen. Die kocht ik nadat Cynthia hem aanprees en is echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat wel heel mooi hoor Iris ;) Maar de prijs.. Ik koop vrijwel nooit duurdere mascara's dan bijvoorbeeld 5 euro, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm een mascara die gaat vlekken is nooit fijn. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De zoveelste mascara die gaat vlekken...Dat doen ze uiteindelijk toch allemaal, wat ze ook beloven. Hate that. En dat is ook de reden dat ik bijna nooit eyeliner gebruik: vlekt ook áltijd. Ook als ze in de winkel zeggen dat deze ECHT NIET vlekt. Vooral niet als je er primer onder gebruikt. Uhuh.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik hem te duur vind, en dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen. Misschien dat ik hem in Duitsland een keer koop als ik hem tegenkom, daar is hij vast veel goedkoper.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat hij vlekt, want ik heb echt een vette huid en mascara vlekt bij mij super snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er wel mooi uit alleen jammer dat hij niet helemaal voldoet:(

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!