Re-review: HEMA eyebrow pomade (blonde)


Ik zie je denken: 'maar dit spul had je toch al geprobeerd?' JA! Dat klopt. Ik heb een tijdje geleden al een review geschreven over de eyebrow pomade van HEMA. Ik was erg te spreken over de kwaliteit, maar niet over de kleur. Vandaar dat ik je nu wél een goede kleur wil laten zien, namelijk blonde. Dit is de lichtste kleur en die ziet er een stuk beter uit. Lees mee!

HEMA eyebrow pomade- 5 euro via HEMA


Over de kwaliteit en hoe het product presteert ga ik niet nog eens een heel betoog houden. Dat doe ik met liefde voor jullie, maar je kunt ook even mijn review over de kleur mid brown erbij pakken. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet, dus ik heb wel nog wat foto's toegevoegd om jullie geheugen op te frissen ;-)


Zien jullie het verschil in kleur? Achteraf denk ik wel echt 'wat dacht ik nou met die kleur?!' maar iedereen maakt wel eens fouten. Zelfs ik.


Hierboven zie je mijn kale wenkbrauw. De echte echte Irispraat.nl fan weet dat ik mijn wenkbrauwen al een hele tijd verf, dus ze zijn wel redelijk donker, maar ik vind dit mij goed staan.


Dit is de kleur blonde. Ik ben trouwens echt fan van de 'faded' wenkbrauw maar zelf krijg ik het niet echt voor elkaar, haha.


En dit was de kleur mid brown. Zoals je kunt zien is de kleur blonde ook nog best donker, maar dat is afhankelijk van hoe je 'm aanbrengt.


Toevallig had ik tijdens de vorige review hetzelfde shirt aan, ha! Links zie je de kleur mid brown en rechts zie je blonde. Ik vind mijn wenkbrauw links op de rechterfoto (volg je 'm nog) trouwens afschuwelijk maar dat even terzijde. Het gaat om de kleur en die is echt beter! Het oogt wat minder hard en daar was ik op uit.

Ik vond het product al top en nu vind ik nog meer top. Als je hele lichte wenkbrauwen hebt, weet ik niet of ik dit product zou kopen. Dan ziet het er misschien toch te getekend uit, maar met 'gekleurde haartjes' kan het prima.

Heb jij 'm al gespot of geprobeerd? Let me know!

12 opmerkingen

 1. Ik gebruik met veel plezier een wenkbrauwpotloodje van Hema, maar dit product klinkt ook wel heel fijn! Leuk ook zo'n re-review, soms moet je even je mening bijschaven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik ga hier toch maar eventjes naar kijken, ik maak ze naar mijn idee altijd veel te donker, dus Blonde zou misschien wel een oplossing zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jemig mens wat heb je toch prachtige wenkbrauwen! Wauw, ik ben jaloers! Mijn Anastasia dipbrow is bijna op en zocht nog een nieuwe, ik vind hem erg mooi! Maar zou ook voor de kleur Blonde gaan door jouw artikel. Meestal kies ik ook een te donkere, thanks voor je tip x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht serieus dat dit veeeeeel te blond (voor mij) zou zijn maar hij valt best donker uit. Mooi vind ik dat! Nu is het denk ik namelijk wel mijn kleur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is inderdaad een stuk zachter, mooi! Als mijn Anastasia op is, ga ik deze een keer halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de lichte kleur je net wat mooier staan, ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Al twee keer mee in m'n handen gestaan, maar ik heb nog Catrice doosjes om op te maken... Dus toch weer terug gelegd. Door je vorige review was voor mij ook duidelijk dat ik blonde moet hebben. Mijn wenkbrauwen zijn denk ik dezelfde kleur als jouwe nu zijn. Niet heel donker, maar ook zeker niet blond.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb al even gekeken bij Hema, maar ik vrees dat er geen geschikte kleur is voor mij. Denk dat blonde te licht is, en de bruine kleuren te warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga die bruine van jou testen! Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, wat dacht je in hemelsnaam nou met die bruine kleur?! Die blonde tint is perfect voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo goed dat je hem nog eens bespreekt! En hoe toevallig dat je hetzelfde shirt aanhad! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je hem nog een keer reviewd! Ik vind het effect er zo ongelofelijk goed uitzien! Fijn dat je nu wel de juiste kleur hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!