WImperextensions laten zetten: mijn ervaring bij Amanda Hoogland

Wimperextensions laten zetten, dat zou ik dus noooooit doen. Dat vond ik leuk voor Priscilla van de camping in Utreg, maar niet voor mij. Toen mijn ex-collega Amanda een oproepje plaatste dat ze iemand zocht om op te oefenen, was ik tóch geïnteresseerd. Voor de wetenschap, voor jullie. En omdat ik stiekem toch wel heel nieuwsgierig was nadat ik een paar voorbeeldjes zag die verre van 'Priscillatjuh' waren. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees verder!Hierboven zie je de producten die werden gebruikt. Ik ben geen expert, maar zal hierbij even uitleggen hoe het gaat: je krijgt watten onder je ogen, je bovenste wimpers worden ontvet, je onderste wimpers worden afgeplakt en je moet je ogen een tijd lang dichthouden. Dan kunnen de wimpers geplakt worden. Dit is een priegelwerkje aangezien het wimper voor wimper wordt gedaan. Persoonlijk kreeg ik geen last van mijn ogen; af en toe had ik alleen een beetje een trillend ooglid.

Amanda heeft voor mij de lengte en de krul uitgekozen. Ik vond het fijn dat zij gewoon naar een natuurlijke optie heeft gekeken. Ik vind van die veel te lange en veel te gekrulde wimpers echt foeilelijk. Sowieso heb ik eigenlijk nog nooit iemand gezien waarbij ik het écht mooi en natuurlijk vond. Maar bij mezelf wel. Bevooroordeeld? Misschien... ha!

Het verschil tussen lelijke en niet-lelijke extensions is, wat ik van Amanda heb begrepen, de manier waarop ze worden gezet. Bij mij zit er een heel klein stukje ruimte tussen mijn ooglid en de extension. Als je een beetje rondkijkt op Instagram zie je dat de lijm vaak aan het ooglid vastzit. Dit kan ook pijn doen én je ziet het zitten.

Goed, nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden naar mijn fladderende wimpers. Zie hieronder het resultaat!
Misschien denk je nu: wow, alsnog heel lang! Maar ik kan je vertellen: mijn wimpers zijn erg lang van zichzelf. Het ziet er nu uit alsof ik een laagje mascara op heb, terwijl ik dus niks draag. Ter vergelijking een foto met mascara:


Je vraagt je af: hoe nu verder? Ik merkte op dag twee dat er drie wimpers uitvielen. Ook toen ik mijn gezicht ging reinigen (al doe ik het heel voorzichtig), verloor ik er een paar. Dat is uiteraard jammer: het blijft niet voorgoed zitten. Ik houd jullie op de hoogte over hoe lang het mooi blijft. Ik ga jullie overigens niet vertellen wat ik er voor heb betaald omdat Amanda haar prijzen nog moet vaststellen, sorry. Maar het is een stuk minder dan bij mensen die het vaak minder goed kunnen ;-). Maar check alvast even haar Facebook als je uit de buurt komt!

Tot nu toe ben ik best enthousiast! Ik vind het veel mooier dan ik had gedacht én veel mooier en natuurlijker dan alle voorbeelden die ik tot nu toe heb gezien.

Wat vind jij van het resultaat? Zou je dit zelf laten zetten of juist niet?

11 opmerkingen

 1. Ziet er super goed uit! Ik weerhoud mezelf er alleen van, omdat het weer uitvalt en bijgehouden moet worden en het niet heeeel goedkoop is. Daarnaast draag ik een bril, grote kans dat ze dan tegen mn glas aankomen. Om nou korte wimpers te zetten, doe je het toch ook niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Of het tegen je bril aan zit is afhankelijk van welke krul je krijgt. Het is inderdaad niet super cheap- ik ben heel benieuwd hoe lang ik er plezier van ga hebben! X

   Verwijderen
 2. Ik vind het resultaat heel mooi! Meestal vind ik wimperextensions een beetje too much en snel ordinair ogen, maar deze zijn ontzettend mooi natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een geslaagd resultaat. Kun je nog gewone mascara gebruiken bij deze wimpers? Ik heb wel eens gelezen dat je een speciale mascara moet gebruiken bij wimperextensions.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag een heel klein beetje normale mascara! Waterproof producten wordt wel echt afgeraden omdat je dan te hard moet boenen om het er af te krijgen (dan vallen de wimpers bij bosjes uit haha).

   Verwijderen
 4. Ik vind het prachtig! Heb het zelf ook een tijdje gehad maar ik vond het resultaat al gauw minder: wimpers vallen snel uit en echt handig is het niet om zelf mascara op te doen. Voor vakantie is het ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi resultaat. Ik heb het gelukkig zelf niet nodig lijkt me best lastig bijhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik vind het ook mooi! Ziet er ook gewoon natuurlijk uit. Enne, het was toch Anja van de camping in Utregg?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is iets wat ik ooit nog een keertje wil laten doen, gewoon om het een keer geprobeerd te hebben. Het is bij jou heel erg mooi gedaan, ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het resultaat erg mooi! Ik heb ook al lange wimpers van mijzelf, een wimper lift lijkt mij wel chill!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!