Verslag: L'Oréal Hair Fashion Night in de Westerkerk


Afgelopen donderdag was ik aanwezig in de Westerkerk tijdens Hair Fashion Night Nederland. Ik was één van de bloggers die een uitnodiging kreeg voor dit speciale evenement- lucky me! Samen met mijn plus één Eline ging ik naar Amsterdam. Ik zag bekende Nederlanders, Instagrammers en ontdekte nieuwe haarproducten. Ik laat je vandaag zien hoe dat was!


Ten eerste de locatie. Wauw, wat is de Westerkerk mooi! Ik was er nooit eerder binnen geweest, maar de aankleding was super. Ter verduidelijking: in heel Nederland gooiden salons hun deuren open tijdens Hair Fashion Night, 15 juni dus. Je kon een gratis afspraak maken bij een salon naar keuze. Het evenement in Amsterdam was besloten voor voornamelijk bloggers, haarstylisten en Instagrammers.

Je kon er langs tafeltjes lopen waar mensen vanuit L'Oréal iets vertelden over de nieuwe productlijnen. Zo zijn er een boel nieuwe kleuren haarverf en ook Smartbond is nieuw. Dit is een treatment voor in de salon die aan de haarverf wordt toegevoegd. Je kreeg een foldertje mee waarin de adviseur een productlijn kon aanstrepen voor in de goodiebag. Leuk bedacht!


Ik vind het niet tof om heel kritisch te klinken, maar ik wil wel graag eerlijk blijven. Iets waar wij best wel naar uitkeken was het laten doen van ons haar; er stonden namelijk best veel toffe kapsels bij dit jaar! Helaas stond er aan het begin al een wachtrij van een uur en vrijwel niemand wist ons meer te vertellen over hoe het werkte. We besloten om dit onderdeel aan ons voorbij te laten gaan. Ik vond dit wel een hoogtepunt van het event en daardoor jammer dat we niet terecht konden.Dan maar een drankje met Bombay Sapphire! Super lekker en fris.Later in de avond gingen er modellen de catwalk op en was de uitreiking van de Hair Icon awards. Dit hebben wij niet helemaal meer mee kunnen maken, maar ik zag dat Celine Bernaerts er met een prijs vandoor ging! En kijk nou nogmaals... hoe mooi is deze kerk? Wil er zeker nog een keertje naartoe!


En ook nog dit, haha! Wat een falende foto. Ik zag dat Cynthia van Cynthia.nl er was en ik dacht; die moet ik gewoon even aanspreken! Ze was hartstikke vriendelijk en vond het (volgens mij, hopelijk) geen probleem om even een praatje te maken. Ze stelde voor om een foto te maken, maar het resultaat was jammer genoeg niet zo geslaagd. Zo leuk om haar te ontmoeten na zoveel jaren volgen!


We gingen na 1,5 uur weer terug aangezien we nog een stukje met de metro moesten én nog een flink stuk rijden in de auto. We kregen ook een goodiebag maar daar heb ik helaas nog geen foto van gemaakt, sorry! Er zaten vijf mooie producten in die ik uitgebreid ga proberen en reviewen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje onder de indruk was van de mensen die er waren en vooral van hoe ze gekleed waren, haha. Ik voelde me er niet helemaal tussen passen met m'n vrij normale outfit. Ik kreeg het idee dat er maar weinig kleinere bloggers waren gekomen-jammer! Maar misschien zijn er meer (kleinere) bloggers bij die dit soort evenementen best spannend vinden, ook wel begrijpelijk.

Ik vond het een tof evenement op een prachtige locatie! Ik voelde me stiekem best speciaal dat ik hier naartoe mocht. Dankjewel voor de uitnodiging L'Oréal :-)

7 opmerkingen

 1. Leuk om je verslag te lezen! Jammer dat ik er niet bij was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je Cynthia hebt ontmoet! Blijft een prachtige foto hoor. Nu baal ik juist nog meer dat ik niet mee kon gaan. Ziet er allemaal zo tof uit. Wel jammer dat je je haar niet kon laten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas kon ik niet gaan, maar leuk om zo toch een beetje mee te kijken. Jammer dat je je haar niet kon laten doen :( Een uur in de rij staan zou ik ook niet snel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die locatie, wat mooi! Jammer van die drukke rij, maar dat mag de pret niet derven toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had geen uitnodiging anders was ik denk ik wel even gegaan wellicht volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je hierheen mocht! Wel jammer dat je je haar niet hebt laten doen! Was het nog gelukt met parkeren? En! Super leuk dat je Cynthia hebt ontmoet! Zo mislukt is die foto niet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je hier heen mocht! Het ziet er uit als een geslaagd event :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!