Hartjes voor de Scoupy app! (NON SPON review)

Haaa allemaal! Vandaag wil ik het met jullie hebben over de Scoupy app. Voor alle duidelijkheid, ik heb geen aandelen bij Scoupy, ze betalen me niet en sterker nog- ze weten niet eens van mijn bestaan af ;-) Dit is gewoon lekker oprecht enthousiasme: ik wil jullie vandaag vertellen over deze leuke manier van besparen. Via mijn vriendinnetje Eline (ook aanhanger) ontdekte ik de Scoupy app. En dat is leuk! Je krijgt hiermee gratis boodschappen of boodschappen voor een prikkie. Als je net op jezelf woont, komt dat natuurlijk heel goed uit! Ik vertel je er meer over.


Dit artikel zal grotendeels bestaan uit screenshots. Ik heb namelijk geen foto's van de boodschappen zelf- sorry!

In ieder geval: Scoupy is een app die je kunt downloaden (volgens mij gewoon Android en iOs) op je mobiele telefoon. In de app komen regelmatig nieuwe aanbiedingen voorbij met producten die je gratis of voor een klein bedrag kunt kopen en proberen. Daar kun je flink mee besparen met boodschappen doen! Je kunt ook sparen bij een supermarkt óf pakketjes met diverse merken voor een kleine prijs kopen. Dat laatste heb ik nog niet geprobeerd.

Meestal duurt het super lang voordat je je geld terug krijgt met cashback acties. We hebben allemaal wel eens een label aan een product zien hangen en gedacht 'jo, laat anders lekker zitten met het wekenlange wachten op die euro'. Maar bij Scoupy is het anders. Je maakt namelijk gewoon een foto van de kassabon en je hebt het altijd binnen 48 uur (uitzondering weekend) terug. Dat gaat super goed en is zo makkelijk dat het ook voor wat oudere mensen geschikt is.Hierboven kun je zien wat de huidige aanbiedingen zijn. Een paar daarvan heb ik al gebruikt, dus die staan er niet meer bij: zie hieronder! In ieder geval kun je bijvoorbeeld een pak pasta halen voor 0,50 euro, net als een bamboe van Kumar's. Het pyjamapapje (ideaal voor moeders, kinderen zijn GRUWELIJK duur) koop je voor één euro. Er zitten vaker aanbiedingen voor kinderen bij. Ik gebruik die zelf niet maar kan me voorstellen dat het heel fijn is om daarop te kunnen besparen.


Soms zitten er ook gratis dingen bij! Zo kocht ik kattensnoepjes van Felix voor niks. Ook staat er nu een actie op voor hondenstrips. Die ga ik zelf niet halen (al is het best aantrekkelijk als het gratis is), maar zeker leuk als je een hond hebt of iemand kent die een hond heeft.De laatste paar weken kocht ik het volgende:

- Activia Granen (0,50 euro ipv 1,99 euro)
- Quaker havermout muesli (1 euro in plaats van 2,77 euro)
- Kumar's (0,50 ipv 1,59 euro)
- Wagner pizza (1 euro ipv 2,79 euro)
- Becel yoghurtdrink (1 euro ipv 3,59)
- Sunbreaks (0,50 euro ipv 1,29 euro)
- Nestlé toetjes (gratis)
- Felix crispies (gratis)
- Perfect Fit kattenvoer (2 euro ipv 4,70)

Daarmee heb ik nu ruim 11 euro bespaard, terwijl ik toch pas een maandje Scoupy gebruik. Wohoo! Mijn favoriete product van dit alles was denk ik de Becel yoghurtdrink en Activia granen. Dit is best duur normaal en ik ben daar dol op ;-) Mijn minst favoriete product was van Kumar's, maar dat kan door de smaak komen (Hoisin vond ik veel te zout). Ik wil er nog wel eentje proberen om te kijken of een andere smaak beter is.

Natuurlijk staan er regelmatig aanbiedingen tussen waar je zelf niet echt iets mee kan/wil. Het is belangrijk dat je niet in de verleiding komt (al is dat de bedoeling van de app natuurlijk wel) om dingen te kopen die je niet nodig hebt. Wel is het tof om merken en producten te leren kennen die je normaal gesproken niet zou kopen. Maar dan dus alleen de dingen die je daadwerkelijk eet.

Ja, zeker een aanrader, die Scoupy app! Kende jij de app al of is dit iets wat jij kunt gebruiken?

8 opmerkingen

 1. Jaa al twee jaar fan! Zoals ik al tegen je zei vind ik jammer dat sinds Scoupy meer reclame maakt en meer naamsbekendheid heeft de aanbiedingen niet zo goed meer zijn als vroeger. Vroeger was bijna alles gratis en soms voor goedkoper. Nu is bijna alles voor goedkoper en soms iets gratis. Ik ben trouwens wel enthousiast over die Kumar, ik had Tandoori. Ze hebben een nieuwe verpakking, maar m'n favoriet de Madras hebben ze niet meer :( Die baby dingetjes neem ik altijd voor een vriendinnetje mee trouwens die een baby heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik onder een steen geleefd want ik kende dit nog niet! Super bedankt voor de tip, dit ga ik vanavond eens uitproberen! Ik ben namelijk gek op dit soort dingen, mijn beste vriendin zei toevallig afgelopen weekend nog dat als ik in Amerika had gewoond ik aan couponing zou doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Nou, ik gebruik het ook pas een maandje- blijkt dat het al twee jaar bestaat ofzo! Whut! Dus eigenlijk kom ik ook van onder een steen. Voor mensen met kindjes is het ideaal, ik zou zeker even kijken als ik jou was :D

   Verwijderen
 3. Ben hem nu even aan het downloaden, eens kijken wat ik allemaal kan scoren! Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag het toevallig laatst bij iemand anders voor bij komen die Scoupy app. Ik ga hem zeker downloaden en kijken of het ook wat voor mij is. Want het is nooit nodig om dingen voor de volle prijs te betalen vind ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op Scoupy, gebruik het ook al een jaar of 2 geloof ik hihi. Inmiddels heb ik 237 euro bespaard! Hoewel ik het concept super tof vind, moet ik wel zeggen dat ik het jammer vind dat er tegenwoordig steeds minder 100% geld terug acties zijn. In het begin waren die er veel meer. Toch is een leuke korting ook mooi meegenomen. Teryaki is trouwens wel lekker, van die Kumar wok pasta ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik Scoupy ook al een hele poos. Maar ik laat het liever thuisbezorgen door de postbode haha. Zo ben ik erg fan van www.allesvoorniks.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!