Review + winactie: All in Flavour telefoonhoesjes


Jullie weten het: tegenwoordig ben ik extra kritisch als het gaat om samenwerkingen die iets te maken hebben met telefoonhoesjes, tenzij ik er iets leuks mee kan of een extra kan bieden. SURPRISE! Vandaag laat ik je dus niet alleen een hoesje zien van All in Flavour, maar je kunt er ook eentje winnen. Lees verder hoe!

All in Flavour extra stevig hoesje voor iPhone SE- 19,99 euro
Het is niet heel makkelijk om hoesjes voor mijn iPhone SE te vinden. Helaas is dit niet de meest populaire telefoon (why?!), maar bij All in Flavour is een keuze genoeg. Ik koos voor een hoesje uit de 'marble moods' collectie. Eerlijk: ik kreeg het hoesje in eerste instantie bijna niet om mijn telefoon. Het telefoonhoesje zit vrij strak om de telefoon, maar dat is goed: mijn telefoon is samen met mijn glazen screenprotector écht goed beschermd tegen een val. Dat is wat ik als onhandig persoon wil én nodig heb in het leven.

Er zijn nog drie collecties verkrijgbaar, namelijk 'baked goodies', 'exotic plants' en 'picture paradise'. Al deze hoesjes zijn behoorlijk Instagram-approved!


Kijk bijvoorbeeld hoe leuk dit is! OMG! Ik vond deze printjes niet zo mooi bij de kleur van mijn telefoon (goud), maar als je een all white telefoon hebt is dit echt fantastisch.
Wat ik fijn vond aan de website is dat ze zichtbaar moeite doen om 'speciaal' te zijn. Ze maken toffe foto's van de hoesjes om een telefoon en als je je hoesje ontvangt, krijg je daar een hoesje, sticker en kaartje bij. Details die wat mij betreft ook echt nodig zijn om je te onderscheiden op deze moeilijke markt.

WINNEN!

Genoeg gepraat over deze website! Je kunt nu zelf kennis maken met All in Flavour. Via Instagram (Instagram.com/irispraatNL) heb ik een winactie opgezet. Ga dus vooral naar Instagram en zoek de post over All in Flavour (of de post die ik vandaag, woensdag, ga posten). In het kort: volg mij en All in Flavour en laat weten dat je meedoet. That's it. Voor de mensen zonder Instagram maak ik een uitzondering! Laat hieronder weten dat je meedoet en volg mij via Bloglovin. Net zo makkelijk :-).

Be quick, want zaterdag geef ik het hoesje al weg! Maar je kunt uiteraard ook zelf een hoesje bestellen.

Welke lijn vind jij het leukst?

Even voor alle duidelijkheid: ik krijg niet betaald voor deze post.

3 opmerkingen

 1. Suuuuper leuke hoesjes, marble, botanische printjes! OMG! Ik hou ervan :-)
  Ik ga zeker meedoen met je winactie!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel nice je nieuwe marble hoesje! Ik doe uiteraard al mee aan je winactie, had al zitten kijken op de website en de marble patronen trokken ook mijn aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een te gekke hoesjes zitten er tussen! Ik doe graag mee. Volg op Bloglovin en gedeeld met G+.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!