BEAUTY SHOPLOG: Oslo! Makeup Mekka, House of Lashes en meer


 Hoe fijn zou het zijn als er gewoon Real Techniques, House of Lashes, NYX, Sleek, Nivea en nog veel meer in de H&M werd verkocht?! In Oslo is dit dus gewoon werkelijkheid, aaah! Ik vond het zo tof om te zien en uiteraard heb ik wat dingetjes gekocht. Kijk mee!
Bij H&M kocht ik dus twee dingen: een NYX concealer waar ik heel veel over gelezen heb, en een paar wimpers van House of Lashes. Ik vond de wimpers erg duur, ongeveer 16 euro, maar hoop ze vaker te kunnen gebruiken. Voor de NYX concealer betaalde ik ongeveer 11 euro. Mijn eerste indruk hiervan is niet per se heel bijzonder, als je een review wil zien laat het dan zeker weten!

House of Lashes Temptress wimpers- 149 NOK
NYX HD concealer 01- 99 NOKDan twee producten die ik kocht in een kapperszaak in het centraal station: de L'Oréal Volumetry powder fresh en TechniArt Superdust. Ik zag op het bonnetje de nieuwprijs staan en deze producten kosten per stuk(!) omgerekend ongeveer 23-26 euro... Wowwwww, dat voor zulke kleine verpakkingen! Ik kocht ze in de aanbieding.

Het poeder bevalt goed, van de spray merk ik niet heel veel!

L'Oréal Volumetry- 249 NOK
L'Oréal TechniArt Superdust- 229 NOK
Van het merk Makeup Mekka kocht ik best veel producten! Ik laat je mijn eerste indruk niet horen (sorry) omdat ik de producten kort in een losse blogpost wil reviewen. Ik laat je hieronder de prijzen in kroon zien. Omdat ik moest betalen via Paypal kan ik niet zo snel achterhalen wat de prijs in euro was, excuse me! Je kunt het ongeveer door tien delen, dat is de prijs in euro.

Makeup Mekka lipstick duo OMG & Push- 29KR
Makeup Mekka Perfect Brow Pomade- 50KR
Makeup Mekka Mineral Sapphire Loose setting powder- 50KR
Makeup Mekka blending sponge premium- 30KR
Makeup Mekka maximum brows- 40KR
Makeup Mekka pro large angled brush 411- 40KR
Makeup Mekka highlighting palette- 129KR
Makeup Mekka Konjac spons- 29KR

Ik wil niet te veel verklappen, dat komt allemaal in de review, maar ALSJEBLIEFT, als je in Noorwegen komt of je kent iemand die daar woont, CHECK. OUT. THAT. BRAND. Het is zo goed.

Verder heb ik weinig gekocht, eigenlijk! Misschien komt het ook beetje doordat wij alleen handbagage hadden. Ik kon sowieso weinig vloeistoffen (max 100ml en tien flesjes) mee terugnemen en mijn koffertje was vrij klein. Toch ben ik blij met de vondsten die ik wél heb! :-)

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!