NIEUW VAN CATRICE! Review: Deluxe Glow highlighter, Velvet Matt lipcream


HALLO ALLEMAAL! Verrassing! Ik heb, speciaal omdat er nieuwe producten van Essence en Catrice in het schap liggen, extra reviews voor jullie. Ik heb mezelf in de loop der jaren een beetje een zo-snel-mogelijk-nieuwe-collectie-reviewen-stempel gegeven, haha. Vandaag laat ik je twee producten uit het nieuwe schap zien, namelijk de Deluxe Glow highlighter en een Velvet Matte lipcream. Check it outtt!

Ps. Ik heb nog meer producten ingeslagen, keep an eye on tha blog if ya curiousss!
Catrice Deluxe Glow highlighter- 4,69 euro
Velvet Matte lipcream Hazel-Rose Royce- 3,59 euroDe highlighter heet 'The Glowrious Three', enorm leuk bedacht! Het product bevat drie verschillende kleuren en doet me een beetje denken aan de Ambient poeders van Hourglass. Ik heb deze helaas niet om mee te vergelijken, maar ik denk dat ze bij Hourglass hebben gespiekt.


De kleuren verschillen onderling toch best veel van elkaar.

Links is de meest glanzende kleur van allemaal en mijn favoriet. Het is heel licht perzik met een shiny finish.
De middelste kleur is niet echt glanzend en erg lichtroze.
De rechterkleur is 'bronzy' en te donker voor mij om als highlighter te gebruiken.


Deze is zo mooi!


En de rechterkleur. Ideaal voor mensen met een warmere huidskleur.


Allemaal bij elkaar. Je kunt zien dat de twee onderste wel écht licht zijn. Daarom vind ik het palette qua kleuren wat lastig combineren. De donkere kleur is voor mij dus te donker als highlight, maar voor dames met een getinte huid zullen de lichte kleuren weer te licht zijn. Hmmm.

Daarnaast: verwacht geen heftige 'omg look at my highlight' kleuren. Ik denk dat ze meer bedoeld zijn om lichtjes over je hele gezicht te gebruiken voor een gezonde glow. De linkerkleur is wel aardig shiny op te bouwen als jukbeenderen-highlighter voor mijn lichte huid. De poeders blijven de hele goed zitten, óók op mijn glanzende gemengde huid. LIKE!


Over naar de Velvet Matt lip cream. Het verbaasde me een klein beetje dat dit als 'nieuw' product werd verkocht, want in 2014 werd dit product ook verkocht (in een andere verpakking dan).


Ik heb de kleur 030 Hazel-Rose Royce (geniale naam weer). Het is een oudroze kleur met een vleugje bruin.


Maar... de dekking is niet zo best. Ik bleef maar swatchen, maar beter werd het niet.


Op de lippen draag ik drie lagen. Ehm... niet zo geweldig dus. En waar is het 'matte' gedeelte precies te vinden? Ik vind 'butter gloss' of 'creamy gloss' een betere benaming, eigenlijk.


Nee, de Velvet Matt lipcream vind ik echt geen aanrader. Niet dat het effect niet mooi is, maar de benaming gaat nergens over. Mat? Echt niet! En niet zo goed dekkend dus, helaas. Wellicht zijn andere kleuren beter gepigmenteerd.

De Deluxe Glow highlighter vind ik wél erg mooi. Op de bovenstaande foto zie ik er naar mijn mening wel 'gezond' uit, maar niet overdreven glanzend. Dat is precies wat ik mooi vind! Ik gebruikte op de foto's een mengsel van de linkerkleur en de middelste kleur. Oké, laten we glowen- op naar de Kruidvat.

Binnen nu en twee dagen review ik een nieuwe mascara en eyeliner van Catrice! :-)

Wat vind je van deze producten?

3 opmerkingen

  1. Die highlighter ziet er inderdaad echt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze hadden het beter lipcream ofzo kunnen noemen. Jammer want de kleur is echt heel mooi! Die highlighter vind ik er best goed uitzien. Highlighter is eigenlijk bijna altijd wel goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Ik heb twee andere kleuren geprobeerd van de Velvet Matt en ook bij deze is er amper pigmentatie, jammer! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!