Wat gaat er in mijn handbagage? Tien keer vloeibare producten

Op het moment dat je dit leest is het (als alles goed gaat en ik WiFi heb), maandag. Ik ben in Oslo, woohoo! We hebben op zondag een vliegreis van ongeveer anderhalf uur gemaakt met KLM. We hadden alleen handbagage- dat is soms best vervelend. Ik laat je zien wat er mee is gegaan in mijn strenge selectie voor het vloeistoffentasje!


Ik gebruik een tasje van Rituals. Het is een ontzettend handig tasje mét doorkijk aan de achterkant en het formaat is precies goed. Deze kun je helaas niet los kopen.


Even wat background info: je mag tien keer een verpakking van 100ml meenemen. Daarin kun je jammer genoeg niet variëren (dus dat je 20 verpakking van 50ml meeneemt, en zo verder). Ik vond het echt heel moeilijk om keuzes te moeten maken- waarschijnlijk is dit echt de laatste keer dat ik met alleen handbagage reis, hahaha!

Vanzelfsprekend kreeg ik het tasje bij Rituals, dus ik heb wat producten gekocht daar! Ik heb een douchegel en een mini-shampoo van Rituals. Hiermee kun je gewoon niet de mist in gaan.


Dan stiekem toch een fullsize product! Ik kan niet zonder mijn parfum en ik kon net zo goed meteen de fullsize meenemen. Dit is de geur Mademoiselle van Chanel.

Voor m'n haar nam ik de Miracle Dry droogshampoo mee, favoriet van mij én m'n reisgenoot Eline. Ik kan niet zonder dit spul. De L'oréal olie is voor de droge puntjes na het douchen.Essentials! Uiteraard nam ik een deodorant mee, dit is de Original van Dove (mijn favoriet sinds jaren). Voor de nacht neem ik de Nivea Men aftershave balm mee. Ik merk dat m'n huid dit geen chille primer vindt, maar als nachtcrème werkt hij top voor mij. Het vermindert opkomende puistjes en een rode huid.

En dan een tandpasta. Vet spannend.


De laatste twee zijn lege verpakkingen die ik zelf heb gevuld. In het linkerpotje zit een matterende dagcrème en het rechterflesje zit mijn La Roche Possay reinigingsgel.

Er zijn een paar dingen die ik niet meer mee kon nemen, die ik wél graag mee wilde nemen:
- Conditioner
- Rozenwater (die mis ik echt!)
- Nagellak
- Nagellakremover
- Haarspray
- Micellair water
- Oogcreme
- Fixing spray
- Lush Cup 'o Coffee

Ik ben heel erg gehecht aan mijn 'huidroutine'. Een rustige huid maakt de perfecte basis, vind ik! Ik gebruik best wat producten, maar die mochten niet allemaal mee. Het was erg moeilijk om te moeten kiezen- tien producten is echt best weinig.

Nu nog maar hopen dat we door de douane zijn gekomen met onze foundation, eyeliner, mascara en primer...

Ik heb veel thuis moeten laten! SO SAD. Ik hoop dat we in Oslo alles opmaken zodat ik ter plekke toch wat cosmetica kan aanschaffen.

Wat zou je in jouw tasje stoppen als je tien dingen mee mocht nemen?

5 opmerkingen

 1. Wat lijkt me dit moeilijk! Mijn gezichtsverzorgingsroutine bestaat ook uit een hoop producten dus dat zal ook voor mij geen makkie zijn! Wat handig dat je die Nivea aftershave voor nachtcreme kan gebruiken, ik heb ook last van een rode huid dus ik ga het eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo handig allemaal! Zo lang de verpakking onder de 100 ml is mag je alles meenemen toch? Gewoon voor mini's gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik vind die verpakkingen toch zo super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen wat je allemaal meeneemt. Het lijkt mij ook oprecht zó lastig om een selectie te maken van producten die wel en niet mee kunnen. Juist omdat je ook zo gewend bent aan je routine!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super handig, die mini's mee op reis!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!