Review: Estee Lauder Liquid Lip Potion


Hola allemaal! Het is een dagje later dat er een post online komt, waarvoor mijn excuses. Ik heb ontzettend drukke weken in tegenstelling tot de rest van Nederland ;-) Als journalist moet je overal inspringen als het vakantie is... Maargoed, vandaag een review van een verrassend mooi product, namelijk de Liquid Lip Potion van Estee Lauder in de kleur 230 Wicked Sweet.

Estee Lauder Liquid Lip Potion- 32,65 euro via Ici Paris XLVoor het geval je het niet wist: ik ben Glamour Beautylover. Dit betekent dat ik een jaar lang producten van Estee Lauder opgestuurd krijg. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet alles laat zien, bijvoorbeeld omdat ik mini's op een blog wat minder interessant vind, maar dit product verdient echt een spotlight.Het 'borsteltje' is echt fijn vind ik! Pakt precies genoeg product op om een dekkende laag aan te brengen en werkt lekker precies door de gebogen vorm.


Het is dus een liquid lip product, maar dat betekent niet dat het een matte finish heeft. Volgens mij vinden merken het gewoon interessant om die term te gebruiken, nu het zo'n trend is. De finish is semi-matte, hij trekt een klein beetje in de lippen maar het is geen 'stain'. Het product voelt super zacht aan op de lippen, totaal niet trekkerig! Het ruikt licht geparfumeerd. Het pigment is erg goed, je hebt weinig van de Liquid Lip Potion nodig.

De Liquid Lip Potion blijft bij mij net zoals elke andere lipstick niet heel lang zitten. Ik denk een uur of twee. Ik praat veel en wil niet speciaal voor m'n lipproduct m'n drinken laten staan ;-) Er blijft een mooi vleugje kleur achter als het grootste deel weg is gesleten. Ik heb persoonlijk geen moeite met bijwerken, maar verwacht dus geen super longlasting product.
Oké, let niet te erg op m'n semi-nonchalante pose hahahaha! Op deze foto's draag ik de Liquid Lip Potion. Op de full face lijkt hij een stuk lichter dan in het echt. De kleur Wicked Sweet is namelijk best fel op mijn lichte huid en lippen.

Het product bevalt hartstikke prima, maar ik besef me heel goed dat dit veel geld is. Niet iedereen legt zomaar even dertig euro neer voor een lipproduct. Ik vind het daarom lastig om je aan te bevelen of dit het geld waard is. Je betaalt natuurlijk ook voor de merknaam en de mooie verpakking. Als je het geld er voor over hebt en op zoek bent naar een fijne, semi-matte en goed gepigmenteerde lipkleur, dan zeg ik ja.

Mocht je geen geld hebben, kijk dan eens bij de Essence Longlasting matte lipgloss. Die lijken er qua structuur en dekking op.

Kende jij dit product al?

2 opmerkingen

  1. Ziet er echt super goed uit! Wat een mooie, zachte kleur ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er echt goed uit, de verpakking en de kleur beide! Je maakt ook super mooie swatches.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!