Jeffree Star Androgyny: terechte hype?


Let op: hier komt een kritische review! Ik besloot, toen Androgyny na eeuwen weer in stock was, om een bestelling te plaatsen bij Jeffree Star Cosmetics. Ik houd van Jeffree en zijn video's en iedereen lijkt helemaal idolaat te zijn van de Velour Liquid Lipstick, met name Androgyny. Ik laat hem je zien!

Jeffree Star Androgyny- 18$ via Jeffree Star Cosmetics
Ik weet dat de vraag 'hoeveel betaalde je uiteindelijk?' gaat komen, dus hierbij vast het antwoord. De liquid lipstick zelf kost 'maar' 18 dollar, ongeveer 17 euro dus. De verzendkosten zijn 11$, dus ongeveer 10 euro. Ik betaalde dus 27 euro in totaal. Jammer dat het verzenden zo duur is, maar als je slechts één liquid lipstick bestelt, heb je in elk geval geen bijkomende kosten aan de deur.


Over naar de Velour Liquid Lipstick. Deze zou heel 'licht' aanvoelen op de lippen- niet trekkerig en droog zoals de meeste liquid lipsticks. De applicatie zou makkelijk zijn door het kwastje dat uitloopt in een puntje. Persoonlijk vind ik dat er te veel product op het kwastje komt en dat je toch beter met een los kwastje kunt werken.

De kleur van Androgyny is heel lastig te beschrijven. Hij valt echt bij iedereen anders uit- ik raad je aan om véél swatches te bekijken.


Androgyny- net aangebracht


Androgyny- opgedroogd


Androgyny- ingezoomd. Het is beetje roze, een beetje paars, een beetje bruin...

Je ziet dat de lipstick echt in de huid trekt- als je droge lippen hebt is dit een no-go!


Aangebracht. Je moet goed kijken, maar aan de binnenkant van de lip pakt de kleur minder goed.


Ik vind dat de kleur mij niet zo goed staat ofzo. Ik had gehoopt dat hij wat meer roze zou zijn.


Androgyny na ongeveer drie uur met eten en drinken. De binnenkant is er al flink afgesleten en de lijnen zijn niet strak meer.

Ik ben misschien zeer kritisch (met liefde), maar ik ben geen mega fan van de Velour Liquid Lipstick. Ik had écht hoge verwachtingen en daar kon de lipstick niet aan voldoen. Ik las dat hij bij sommige mensen een dag bleef zitten. Hoe dan? GURL, DON'T U EAT AND DRINK? En trouwens, ook zonder eten en drinken ging hij wel degelijk slijten. Ik kreeg geen korreltjes, dat was wel een voordeel.Nog een paar voordelen: je hebt slechts een héél dun laagje nodig, de dekking is top, de lipstick droogt snel en hij voelt minder trekkerig dan de meeste liquid lipsticks. De verpakking is leuk en ook de shipping is snel en in orde. De liquid lipstick is geurloos en de applicator is handiger voor mensen die goed om kunnen gaan met liquid lipsticks.

De nadelen nog eens op een rij: hij blijft echt niet de hele dag zitten, hij slijt zelfs best snel. Eten en drinken kan niet. Meerdere lagen wordt hij niet mooier op, ik moet toch een los kwastje gebruiken én de verzendkosten zijn vrij hoog. Helaas ben ik qua houdbaarheid niet overtuigd van de liquid lipstick en dat was wel waarom ik hem kocht.

Ken jij Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks al?

4 opmerkingen

 1. Oh jammer dat je er niet helemaal ondersteboven van bent, als je zo'n prijs betaald zou je dat wel denken namelijk. Toch vind ik de kleur je wel echt leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een super neutrale kleur. Ik vond hem eigenlijk wat donkerder dan verwacht :O hij valt bij iedereen inderdaad ander uit. Bij mij zit 'ie er s'avonds altijd nog helemaal goed op. Ik denk dat hoe lang zo'n lipstick blijft zitten echt van zo veel dingen af hangt. Hoe je eet en drinkt, van vettig eten slijt het sowieso meteen weg, bepaald drinken ook, lipverzorging, hoe droog je lippen van zichzelf zijn en en of je bijv. veel aan je lippen likt. Ik vind de formule zelf best wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het ook niet echt zo'n bijzondere kleur als ik heel eerlijk moet zijn. :( -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb weinig met Jeffree Star vandaar dat ik deze lipsticks nog niet tot in het detail bekeken heb. Speciaal kleurtje inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!