Becca Champagne Splits Champagne Pop/Flowerchild review


Het minder fijne aan wonen in Europa: de Sephora is niet aanwezig óf heeft niet de merken waar je naar zoekt. Gelukkig was daar de fantastische Ceciel die wel iets voor mij wilde meenemen vanuit New York (nogmaals 100x dank Ceciel!!). De Champagne Splits van Becca vond ik ontzettend mooi, die wilde ik echt aan m'n stash toevoegen. Is het net zo mooi als het eruit ziet? Lees verder!

Becca Champagne Splits Champagne pop/Flowerchild- 38$Zoals veel van jullie waarschijnlijk wel weten, is dit product in samenwerking met Jaclyn Hill gemaakt. Zij is een bekende YouTuber en heeft eerder de highlighter Champagne Pop gecreëerd. De losse highlighter is inmiddels in Nederland te bestellen via Babassu.nl, maar de Champagne Splits zijn (tot nu toe) een Sephora US exclusive. Daarom vind ik het stiekem extra leuk om dit te hebben.

De verpakking is anders dan de standaard Becca highlighters, die hebben een donkergrijze rand. Deze voelt wel iets minder stevig aan dan de andere verpakking. Jammer. Er zit een fijne spiegel aan de binnenkant.


KIJK HOE MOOI DIT ERUIT ZIET. Mag ik een moment van stilte en engelengezang?

Er zijn verschillende splits te verkrijgen, namelijk Pamplemousse/Prosecco Pop, Amaretto/Prosecco Pop en Hyacinth/Champagne Pop. Prosecco Pop is wat meer goudkleurig waardoor ik hem voor mijn huid geen succes vind. Die is dan wel weer geschikt voor donkere huidjes, top dat daar aan wordt gedacht.

Champagne pop is een champagnekleurige highlighter. Ik vind hem zelf nog redelijk goud- voor écht lichte huidskleuren zou ik Moonstone aanraden. Flowerchild is een lichtroze satijnen blush die eigenlijk iedereen wel goed staat. De blush slijt na een paar uurtjes, terwijl Champagne Pop de hele dag uitstekend blijft zitten.


Flowerchild blush. De textuur is hiervan is erg zacht.


Van boven naar beneden: Becca Champagne Pop, Becca Opal en W7 Glowcomotion.

Ik dacht dat ik wel wat highlighters had die erg op Champagne Pop leken, maar dat viel toch tegen... Opal is wat meer perzikkleurig en Glowcomotion van W7 is geler en lichter. Het verschil tussen Becca Opal en Becca Champagne pop is op het gezicht wel erg klein- ik zou deze niet per se allebei aanschaffen als je er al eentje hebt (ik deed dat wel, want ik ben eigenwijs).


Op deze prachtig geposeerde foto's draag ik Champagne Pop en Flowerchild. Ik was helemaal klaar met foto's maken, vandaar dat ik gekke gezichten ging trekken, hahaha. Maar je kunt het effect wel goed zien. Als ik 100% eerlijk mag zijn én lekker mag zeuren, vind ik een iets koelere highlighter-tint bij mij mooier staan. Ik ben dan ook een halve albino in de winter, maar ik zie mezelf al shinen in de zomermaanden.

Wat ben ik BLIJ met deze mooie Champagne Splits Champagne Pop/Flowerchild. De blush is zacht en niet te opvallend, terwijl Champagne Pop van m'n gezicht af 'popt'. Ik vind dit een hele fijne duo die ook nog eens compact is. Sowieso is het een geweldig mooi item om te hebben. Ik zou hem alleen niet aanraden als je nog lichter bent dan ik.

Wat is jouw eerste indruk van de Champagne Splits?

13 opmerkingen

 1. Oh wauw wat een mooi effect geeft de highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaauw, wat een pareltje! Echt heel mooi, zowel de blush en highlighter vind ik prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi☆ Als Sephora nou gewoon weer terug naar NL komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Iris, mag ik je wat vragen? Volgens mij heb je wel verstand van Becca highlighters ;)...
  Ik heb een vrij lichte huid die vrij snel verbrandt maar toch ook best bruin wordt in de zomer. Ik heb veel pigment volgens mij (veel sproeten). Bruin haar, blauwe ogen. Ik denk dat ik tussen koel en warm in zit qua huidtype. Volg je me nog :)?
  Mijn vraag: ik twijfel tussen de Becca Champagne Pop en de Moonstone. Kun jij me adviseren obv deze gegevens? Ik zal je er niet op afrekenen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Josje! Ik zou Champagne Pop aanraden als je qua huidskleur in MAC range rond de 25 zit. Ik hoop dat je een beetje bekend bent met deze kleuren 'telling', haha. Ik ben bijvoorbeeld een Mac NW15 en ik vind Champagne pop toch wat te warm voor mij. Als ik jou was zou ik sowieso eerder voor een andere kleur gaan dan deze. Moonstone is inderdaad een goede optie. Opal is ook wat minder warm. Ik ben dan misschien een slechte verkoper van dit product, maar eerlijkheid duurt het langst zullen we maar zeggen :-)

   Verwijderen
 5. Hey Iris! Bedankt voor je antwoord! Ik ben helemaal niet bekend met de Mac kleurenrange helaas...
  Ik begrijp je niet helemaal: zeg je nu dat Moonstone waarschijnlijk de beste optie van de deze twee voor mij zal zijn?
  Om je nog wat info te geven: bij foundations en concealers heb ik altijd de lichtste of de op één na lichtste nodig.
  Oh, en eerlijkheid heb ik graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moonstone zou inderdaad de beste keuze zijn voor jou! Als ik het van donker naar lichte huidskleur aan zou raden, zou het Champagne Pop-Opal-Moonstone-Pearl zijn. Ik hoop dat je hier iets aan hebt :-) Ik zou willen dat ik Moonstone nu in mijn bezit had, maar die kan ik nu helaas niet laten zien.. succes en laat het me weten welke het is geworden!

   Verwijderen
 6. Ah dank je, heel duidelijk! Koop anders Moonstone "even" ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Trouwens, ben toch heel blij dat ik het nog even gevraagd heb aan jou, want het lijkt wel of iedereen automatisch Champagne Pop koopt. Maar het lijkt me toch dat verreweg de minste mensen in Nederland daar de juiste huid voor hebben...(afgaande op jouw advies).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Josje, dat is inderdaad zo! Ik volg zelf ook een blogger die elke dag CP gebruikt, maar daar echt te licht voor is. Het steekt heel erg af op de foto's. Het probleem is dat mensen soms niet kritisch genoeg durven te zijn als iedereen te spreken is over hetzelfde product. Natuurlijk is het een prachtig product, maar er bestaan naar mijn mening betere opties. Dan maar negatief, haha. Graag gedaan en een fijn weekend!

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!