Review: La Roche-Posay multi-dimensions mascara


Het merk La Roche-Posay heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ik gebruik zelf al ruim een jaar verzorgingsproducten van het merk. Met de make-up was ik echter nog niet bekend, maar ik ben er onwijs door verrast! Vandaag laat ik je de Respectissime multi-dimensions mascara zien.

La Roche-Posay Respectissime multi-dimensions mascara*- 21,65 euro (adviesprijs)

Voor de liefhebber: de ingrediënten van de mascara. Ik heb eigenlijk nooit last van een mascara, tenzij ik hem te lang gebruik (6 maanden+). Toch ontzettend fijn dat deze mascara geschikt is voor gevoelige ogen en lensdragers. Vandaar dat ik de ingrediënten nu wel even laat zien :-)

Wat La Roche-Posay zegt over de mascara:

"Een alles-in-één mascara die je wimperrand voller maakt om de ogen te helpen
beschermen én je prachtige wimpers geeft. RESPECTISSIME MULTI-DIMENSIONS MASCARA is een revolutionaire mascara voor gevoelige ogen en wimpers, voor vrouwen met een druk leven die alles willen: maximale lengte en volume, hoge definitie en bescherming."

De mascara belooft daarnaast sterkere wimpers na twee weken. Ik houd het voor jullie in de gaten en geef je een update via mijn InstagramDe mascara heeft een borsteltje naar mijn hart: plastic met veel pinnetjes. Anders dan het traditionele 'harenborsteltje', dus. Wat ik hier zo fijn aan vind is dat het product minder snel uitdroogt en makkelijker volume geeft zonder van die kleine klontjes.Links draag ik geen mascara, rechts draag ik één laag mascara. Één laag geeft een natuurlijk, maar verlengend effect zoals je rechts op de foto kunt zien.


Meerdere lagen geven een in-yo-face effect! Woooh! Mocht je nou denken 'ho, dat ziet er niet uit, wat een spinnenpootjes', check dan de full face:


Het valt hartstikke mee! Ik heb nu eenmaal grote ogen, dus ik kan best wat mascara hebben (naar mijn mening dan). Maar ik laat het vaak bij één laagje, hoor.

Ik vind deze mascara een van de fijnste die ik ooit heb gebruikt, wat een verrassing! Ik heb maar heel weinig nodig om een heleboel volume te krijgen, de mascara vlekt niet rondom mijn ogen én mijn wimpers zakken niet in gedurende de dag. Als klap op de vuurpijl is de mascara dus geschikt voor mensen met gevoelige ogen en lensdragers. Hartjes.

De prijs kan voor sommige dames misschien aan de hoge kant zijn, maar ik vind het toch zeer schappelijk aangezien de meeste drugstore mascara's tegenwoordig ook tussen de 15 en 20 euro kosten. Ik geef dan met plezier nog ietsje meer uit aan een mascara die ik echt heel fijn vind, zoals de La Roche-Posay multi-dimensions mascara.

Wat is jouw eerste indruk van de La Roche-Posay mascara?

*Een bedrijf/PR-bureau heeft mij dit product opgestuurd ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

8 opmerkingen

 1. Lijkt me een goede mascara, geeft een mooi effect!
  Is deze al te koop?

  Liefs, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Veerle, hij is sinds deze maand te koop. Zie een paar reacties hieronder voor een website :-)

   Verwijderen
 2. Heel mooi effect! Wat fijn dat deze mascara je zo goed bevalt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben deze ook aan het testen vind hem ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu te bestellen bij Mijnhuidonline.nl

  https://www.mijnhuidonline.nl/la-roche-posay/respectissime/la-roche-posay-respectissime-multi-dimensions-mascara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je aanvulling! Kon niet goed vinden waar deze mascara te koop was.

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!