Mijn wishlist voor Sinterklaas en de kerstman

Kunnen jullie geloven dat het over een paar weken KERST is? Ik heb er zelf nog een beetje moeite mee, aangezien we een paar weekjes terug nog met een speciaalbiertje aan zee konden zitten. Toch is het zover en ik ben al druk bezig met lootjes trekken en cadeautjes voor anderen uitzoeken. De lastigste vraag die ik moet beantwoorden: wat wil ik in vredesnaam zelf hebben? Kijk mee!
Er staan niet heel veel make-upproducten op de lijst, met een simpele reden. Op make-up gebied heb ik vrijwel alles wat ik wil zelf al gekocht/gekregen én mijn ouders/familieleden vinden het daardoor niet zo leuk en makkelijk om make-up aan mij te geven. Daar moet ik dus rekening mee houden als ik een lijstje maak.


Een oplaadkabel voor iPhone
Afbeelding: Bol.com

Ik weet niet hoe het zit met die oplaadkabels van Apple, maar bij mij blijven ze helaas nooit langer dan een maand of acht in goede staat. Ik kan de gehele bedrading nu zien, dus het is HARD tijd voor een nieuwe. Zelf vind ik dit zo'n stomme uitgave: wie betaalt er nou graag 25 euro voor zo'n rotsnoer?

Producten van Soap and Glory

Afbeelding: Ulta.com
Hiervoor kan ik helaas maar één iemand aankijken, en dat is Anne. Anne heeft een vriend die sinds kort vanuit Portugal naar Londen is verhuisd. Daar verkopen ze Soap & Glory, een merk dat ik HEEL erg lekker vind. Eigenlijk maakt het me niet uit wát ik krijg, want alles is lekker. Echt.

Een andere gezichtsreinigingsborstel

Afbeelding: Bol.com

Het zit stom in elkaar, want ik heb een nog uitstekende gezichtsborstel. Helaas zijn de opzetborstels daarvan helemaal nergens meer te koop- te jammer! Ik zou mijn gezichtsborstel niet graag willen missen, dus misschien kan ik voor een nieuwe gaan. Of ja, de kerstman ;-)

Veet Beauty styler

Afbeelding: Amazon

Even eerlijk: vrijwel iedereen op deze aarde heeft haar, en dat betekent óók haar op plekken waarvan je wilde dat het er niet was. Daarvoor is de Veet Beauty Styler. Het lijkt me heel chill om hiermee mijn wildgroei-wenkbrauwhaartjes bij te werken, want aaaaain't nobody got time om elke dag te epileren.

Een selfie licht voor op mijn iPhone

Foto via Aliexpress

Een kléín beetje ijdel is het wel, dit ding. Toch wil ik hem niet alleen gebruiken om een goede selfie te maken, maar ook om mijn productfotografie hopelijk ietsje omhoog te tillen nu het zulk slecht en donker weer is buiten. Ik heb er stiekem al eentje besteld via eBay, omdat mijn moeder geen idee zou hebben waar ze dit moest kopen, haha. Maar toch een leuk cadeautje!

Mooie achtergronden voor productfotografie

Afbeelding: Marmerterrazzo

Best wel wat van de dingen die ik vraag hebben op een bepaalde manier te maken met mijn blog. Zo wil ik bijvoorbeeld ook erg graag een paar nieuwe achtergronden. Ik fotografeer nu voornamelijk op wit, maar zou graag wat kartonnen platen willen hebben ter afwisseling. Alleen best lastig te vinden, tenzij je het zelf maakt. Fingers crossed dat Sinterklaas of de kerstman een creatieve bui heeft!

Benefit giftset Dolly Darling


Een klein beetje make-up (of ja, meteen vier producten) kon toch niet ontbreken in de lijst. Daar ben ik Iris voor. Een paar dagen terug heb ik de Dolly Darling zelf aan iemand cadeau gedaan (samen met wat anderen, because guurl she esssspensive), maar stiekem had ik ook wel een oogje op Dolly. Er zitten twee fullsize producten (Hoola bronzer, Rollerlash) in, één deluxe size (porefessional) en een mini size (Gimme Brow) in. HOE LEUK IS DE VERPAKKING OOK?! Ik wil dit in mijn leven.

Deze producten hoop ik onder de boom óf in de zak terug te zien, yeaaah! Wat vind jij het leukst?

5 opmerkingen

 1. Wat een leuke wishlist! Ik wil ook zo'n selfie licht gaan kopen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Benefit setjes zijn zoo leuk! Zo'n telefoon ringlight lijkt me ook zo leuk en handig om te hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n licht voor op je mobiel lijkt mij ook zo handig! En ondergronden voor op foto's ben ik ook nog naar op zoek :) helaas vieren wij geen kerst of sinterklaas, dus moet het maar uit mijn eigen pocket komen :'-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die giftset is mooi, die zou ik ook wel willen hebben van Benefit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk lijstje! Word hier hebberig van haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!