De winter trotseren met Esprit

Het wordt steeds kouder buiten en om heel eerlijk te zijn ben ik daar niet zo heel blij mee. De winter is niet mijn favoriete seizoen, ik mis het zonnetje! Toch moeten we het doen met koudere dagen en Esprit weet daar wel raad mee. Ik zocht een paar fijne winteritems uit en wil deze graag met jullie delen!

Ps. Dit is een extra post, morgen verschijnt er ook gewoon een artikel online!
Het vinden van een goede winterjas vind ik persoonlijk een enorm drama. Ik ben lang (1,83 ongeveer) en ik heb een hekel aan korte jassen, die vind ik hartstikke plomp staan. Bij Esprit heb ik toch drie mooie jassen gevonden, Zeker de eerste, met luipaardprint, vind ik geweldig!

Jas met luipaardprint- 129,99 euro
Tweed mantel wol-zijde- 129,99 euro
Bouclé wolmix- 119,99 euro


Bij een mooie jas horen mooie schoenen! Ook hier heb ik een beetje een eenzijdige stijl, haha. Ik ben dol op zwarte schoenen omdat ze overal bij passen. Toch zijn ze erg verschillend. Links is perfect voor een zakelijke afspraak terwijl de rechter laars weer stoer is.

Imitatie suede booties- 79,99 euro
Veterschoen met gaatjespatroon- 89.99 euro
Laarsjes met gouden detail- 99,99 euro


Esprit heeft een paar super leuke accessoires die ervoor zorgen dat je lekker warm blijft. Die slofjes bijvoorbeeld, aaaah! Zo schattig. De wanten hebben een speciaal touchscreen gedeelte, waardoor je toch je smartphone kunt blijven bedienen. Leuk om te weten: Esprit verkoopt hun accessoires, waaronder de muts en de wanten, in een heleboel bijpassende kleuren.

Gebreide beanie- 19,99 euro
Slofjes breisel en teddy- 19,95 euro
Touchscreen wanten- 19,99 euroVoor iets minder warme dagen óf voor onder je warme jas draag je een sieraad in plaats van een dikke sjaal. Deze 3-in-1 ketting heb ik toevallig zelf al, super leuk vind ik hem! Daarnaast draag ik ook erg vaak een hoed, maakt je look helemaal af. Een beetje parfum erbij en je bent klaar om de deur uit te gaan ;-)

3-in-1 ketting met hangers- 29,99 euro
Vilten deukhoed- 49,99 euro
Life by Esprit Night Lights- 24,99 euro voor 30ml

Hopelijk heb je met deze leuke items van Esprit wat inspiratie opgedaan voor koude dagen! Wat is jouw favoriete item?

5 opmerkingen

 1. Die jassen vind ik onwijs mooi, bij mij staan lange jassen het mooist vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk items! De jas met panterprint is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke items heb je gevonden! Ik vind alles echt zo leuk, heerlijk ook die enkellaarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tweede jas vind ik leuk! Ik ben zelf al een tijdje opzoek naar zo'n jas ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!