Review: Essence Lash Mania Reloaded MascaraDe budgetmerken Catrice en Essence blijven zich constant vernieuwen. Het is een komen en gaan van producten. Ik vind het persoonlijk wel leuk, al die vernieuwing. Een paar dagen terug heb ik een een deel van de nieuwe producten van Essence gekocht. De nieuwe Lash Mania Reloaded mascara trok mijn aandacht. Ik heb 'm geprobeerd en vandaag wil ik mijn mening met jullie delen. Is het een positieve nieuwe toevoeging aan het assortiment?


Even snel een zeurderige opmerking: de verpakking is echt niet mooi! Waarom moeten de mascara's er zo goedkoop uitzien?! Ik snap het niet. De lipsticks zijn juist zo positief veranderd. Het gaat gelukkig niet om de verpakking, maar om de inhoud. De mascara belooft een ongelofelijk volume en zelfs een vals wimper effect te geven, zonder klontjes. Dat klinkt indrukwekkend!Het borsteltje bestaat uit plastic haartjes en voor het geval je het niet wist: i looooove plastic! Met plastic borsteltjes kan ik persoonlijk veel beter werken dan met 'harenborsteltjes'. Deze borstel bevalt me dan ook wel. Hij pakt wel erg veel product op, dus ik hoop dat het geen smeerboel wordt. Zie hieronder het resultaat op mijn ogen.Hierboven draag ik geen mascara.
Hierboven draag ik Essence Lash Mania Reloaded.

De mascara laat zich vrij gemakkelijk aanbrengen op de bovenste wimpers, maar is een drama op de onderste wimpers. Omdat de borstel zo groot is, vlekt 'ie zo erg op mijn huid dat ik een paar wattenstaafjes moet gebruiken om te corrigeren. Ik ben verder best tevreden met de mascara! Hij verlengt goed en is mooi zwart. Mijn wimpers hadden wel wat meer gescheiden mogen zijn, maar verder is het een prima resultaat, zeker voor deze prijs.

Wat mij wel heel erg stoort aan deze mascara is hoe erg 'ie afgeeft op mijn huid. Na een paar uur krijg ik vlekken onder en boven mijn ogen. Met wat duurdere mascara's heb ik daar heel weinig tot geen last van. Ik denk dat ik 'm hierdoor toch ga laten liggen en weer verval in het duurdere segment. Jammer, want verder is het een goede mascara. Ik kan hem je dus wel aanraden als je veel volume en lengte wil, alleen zou ik hem niet gebruiken als je wimpers heel lang zijn. Als je wimpers constant je huid aanraken krijg je met deze mascara veel vlekken.

De mascara kost 2,89 euro en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

3 opmerkingen

  1. Jammer van het vlekken! ik heb daar met sommige mascara's ook last van erg vervelend vind ik het

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij vlekt! Maar ik denk dat hij wel goed is voor mij omdat ik niet echt super lange wimpers heb .. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het effect leuk, als ik hem zie neem ik hem wel mee om te testen. Ik breng nooit mascara aan mijn onder wimpers dus voor mij is dat niet zo een probleem.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!