Langere nagels met L'oréal Omega Grow Boost (UPDATE)


Ik ben een maand of twee-drie geleden begonnen met het gebruiken van L'oréal's Omega Boost Grow lak, een lak die er voor moet zorgen dat je nagels langer groeien. In het begin was ik er gematigd tevreden over, maar mijn nagels scheurden wel weer af toen ik er een paar dagen mee stopte. Ik heb het spul nu een stuk langer gebruikt (heel braaf voor elke nagellakbeurt!) en wil graag mijn ervaring met jullie delen!

Check hier mijn oude artikel over L'oréal Omega Boost (inclusief ingrediëntenfoto's etcetera): http://irispraat.blogspot.nl/2013/06/loreal-la-manicure-omega-boost-grow.html


Hoe mijn nagels eerst waren:

Mijn nagels waren écht een drama. Ik moet zeggen dat ik qua nagelverzorging niet zo veel deed, maar wel altijd heel veel met hand-en nagelriemproducten smeerde. Toch groeiden mijn nagels gewoon niet. Soms was er wel eens één lange nagel, maar als die eenmaal een mooie lengte had bereikt scheurde 'ie weer af. Heel irritant! Mijn nagels konden gewoon niet lang worden.

Ik vond het ook altijd jammer dat mijn nagels er niet uit zagen als ik een lak had gekocht/gekregen om te reviewen. Mooie nagels zijn veel prettiger om naar te kijken, zeker bij nagellakswatches.


Hoe mijn nagels nu zijn en hoe ik ze verzorgd heb:

Mijn nagels zijn langer en sterker! Ze scheuren veel minder snel na het gebruik van Omega Grow. Ook zijn mijn nagels nu vrijwel allemaal even lang. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb de lak telkens aangebracht voordat ik een andere lak gebruikte, of ik heb 'm op zichzelf gebruikt. Om de twee dagen heb ik een nieuwe laag aangebracht,

Ik ben echt superblij met hoe mijn nagels er nu uitzien! Ook met nagellakswatches ziet het er een stuk beter uit, kijk maar:


Eerst... (What was i thinking? Wat een slordige foto's ook!)En nu! Ik vind het echt een verbetering, ik ben er super blij mee!

Kortom: L'oréal Omega Grow is echt een aanrader! Het heeft zelfs de kwaliteit van mijn foto's met nagellakswatches heel erg verbeterd. Voor iedereen met korte nagels die niet willen groeien is het een uitkomst. Je nagels blijven lang en sterk.

Het enige nadeel blijft nog steeds wel dat je als je eenmaal begonnen bent, het ook echt vol moet houden. Je moet vrijwel altijd nagellak dragen en deze lak als basecoat gebruiken, of de lak gewoon op zichzelf dragen. Ik had daar zelf weinig zin in, maar het resultaat mag er absoluut wezen! Ik ga het dus ook gewoon volhouden en ben zelfs al aan mijn tweede flesje lak bezig. I love it.

L'oréal Omega Grow Boost is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en kost 7,99 euro.

2 opmerkingen

  1. deze moet ik echt proberen! mijn nagels willen gewoon niet lang worden wat ik ook probeer...

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!