Review/Swatch: Chanel Rouge Coco Shine lipstick in 62 Monte-CarloDeze week was mijn laatste kans om nog een extra Chanel lipstick te scoren: ze waren namelijk 40% korting  bij Ici Paris XL! Dat scheelt bijna de helft, de ideale manier om te besparen én mijn Chanel collectie wat uit te breiden. Je hebt eerder al een review kunnen lezen over Rouge Coco Shine in Esprit (check hier die review). Vandaag heb ik Monte-Carlo om te laten zien!Monte-Carlo is, net zoals de Esprit, een lipstick uit de Rouge Coco Shine lijn. Waarom ik deze heb gekocht kun je uitgebreid lezen in m'n vorige review. Kortgezegd: hij kan net zo goed dekken als een lipstick, maar slijt er mooier af. Ik heb een hekel aan lipstickranden; van mij mag de lipstick wat glosseriger zijn.


De kleur is a-ma-zing. Roze-perzik met lichtblauwe en wit-paarse glittertjes die het licht op vangen. De kwaliteit is misschien teleurstellend (je kunt er absoluut niet mee eten en na een uurtje is de lipstick al wegvaagd) maar ik vind ze zo fijn en verzorgend op m'n lippen! Ook de kleuren zijn prachtig. Je kunt ze dun aanbrengen of vol dekkend. I love it! Check hieronder de swatches:
Chanel's Monte-Carlo is een kleur die iedereen goed staat. Niet te roze, niet te donker... perfect! Of 'ie echt die 31 euro waard is, vind ik lastig om te zeggen. Ik ben ontzettend trots als ik een Chanel product koop. Ik heb dan altijd het gevoel dat ik er hard voor heb gewerkt om het te kunnen betalen. Natuurlijk kun je een soortgelijk product voor veel minder geld kopen, maar dan mis je wel die goede service, prachtige Chanel-la bij Ici (mijn god, stel dat je die thuis hebt!), die prachtige zwart met gouden huls en fijne, balmachtige lipstick op je lippen... Je hoort genoeg, ik ben verslaafd!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!