Tip/review: Montagne Jeunesse Travel Pack zes maskers voor 3 euro!Als je aan de kassa staat, zie je natuurlijk af en toe iets leuks voorbij komen wat je zelf ook wil hebben*. Ik heb dat jammer genoeg iets vaker dan me lief is. Afgelopen zaterdag was het weer raak toen ik dit geweldige boekje voorbij zag komen. Zes maskertjes in een boekje van Montagne Jeunesse, afgeprijsd voor maar drie euro. Je begrijpt hoe het ging, ik haalde de rest van het schap leeg en schoof wat boekjes richting de kassa.
*Voor wie het nog niet wist, ik werk bij Kruidvat.


Zoals je ziet is het een klein boekje met maskertjes als bladzijden. Zo schattig! Echt leuk om cadeau te geven ook. Of eh, om lekker helemaal zelf op te maken, zoals ik doe.


Pagina één is een bodywash die heerlijk naar sinaasappeltjes ruikt. De geur is totaal niet chemisch. Normaal gesproken houd ik niet van sinaasappelgeur, maar deze is heel lekker natuurlijk. In dit zakje zit 15ml, precies genoeg voor één douchebeurt.


De tweede 'pagina' bestaat uit een Foot Cooler. Dit spul is zo goddelijk! Het ruikt naar mint en bessen. Als je het aanbrengt verandert het in een soort poeder dat je voeten verkoelt. Het werkt super goed. Na het werken gebruik ik dit heel graag.


Bladzijde drie is een gezichtsmasker, namelijk de Passion Peel Off. Ik ben niet zo'n grote fan van dit soort gezichtsmaskers in het algemeen. Je moet aardig wat geduld hebben voordat het masker is ingedroogd en het gaat er helaas niet helemaal pijnloos en/of in één keer vanaf. Verder werkt het wel goed. Je huid is brandschoon na gebruik.


Over naar de Skin Smoother. Dit is een soort doucheproduct met een lichte scrub er in. Ook dit ruikt geweldig en werkt goed. Het is niet zo grof als een echte scrub, maar daardoor ook milder. Je huid is na gebruik heel zacht en glad, fijn om voor het scheren te gebruiken!


Het vijfde masker is een haarmasker, de Intensive Spa. Dit masker ruikt erg naar citrus, je moet er van houden. Ik vind het persoonlijk wel lekker. De geur blijft nog wel even in je haar hangen. Het masker werkt lekker verzachtend en hydraterend. Ik merk echter niet dat het mijn haarkwaliteit verbeterd, maar ach. Welk masker doet dat wel na één keer gebruik?


Als laatste masker zit er nogmaals een body wash in. Dat is wel logisch, dat maak je sneller op en gebruik je vaker. Ik had het wel leuker gevonden als er nog een ander maskertje bijzat om te proberen, of misschien een shampoo.En het mooiste aan dit leuke 'boekje' voor op reis is dat alle maskers natuurlijke ingrediënten bevatten. Ik ben groot fan van Montagne Jeunesse en hun heerlijke maskers, dus dit boekje was een feest om op te maken. Als je dit boekje wil bemachtigen raad ik je aan om zo snel mogelijk langs jouw Kruidvat te gaan, aangezien de lage prijs en beperkte inkoop. In elk geval zeker een aanrader, en mocht je het boekje niet kunnen krijgen: Montagne Jeunesse maskers (de uitgebreidste lijn) zijn te koop bij onder andere De Tuinen. De grootste aanraders vind ik de Foot Cooler, de Skin Polisher en de Body Wash.

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!