Een paar blogfrustraties

Bloggen is heel leuk, anders hield ik het uiteraard niet zoveel jaar achter elkaar vol. Er zijn echter een paar aspecten aan het bloggen waar ik niet zo blij van word. Benieuwd naar mijn frustraties op bloggebied (en niet bang voor een beetje geklaag)? Lees dan zeker even verder!
1. Het enthousiaste-maar-laat-niets-meer-horen-bedrijf
Gelukkig komt het niet zo heel vaak voor, maar helaas heb ik het kort geleden weer meegemaakt. Een bedrijf benadert me voor een samenwerking, bijna alles is rond en vervolgens hoor ik niets meer. Hallo, je hebt wel gewoon met een persoon te maken he? Als een samenwerking om wat voor reden dan ook niet meer doorgaat, dan wil ik dat graag weten. Niet meer terugmailen is bloedirritant en heel vervelend. Je kijkt ergens naar uit en vervolgens valt dat weg. Ik vraag me af of ik de enige ben die dit wel eens meemaakt!

2. De ik-wil-graag-maar-heb-echt-geen-tijd periode
Ik ben nu op een punt beland dat mijn werk echt drukker wordt (gelukkig maar!). Dit betekent wel dat ik weer 'terugval' op het gebied van bloggen. Ik heb veel minder tijd om zelfs maar na te denken over wat ik eens zal gaan schrijven. Ik blijf wel gewoon op schema, dus 3-4 blogs per week, maar het wordt lastiger. Soms heb ik er ook eventjes geen zin in, maar heb ik het gevoel dat ik 'moet'. Wat een luxeprobleem, bleh!

3. Het het-komt-totaal-niet-over-op-de-foto product
Sommige producten zijn ZO mooi als je ze in je handen hebt. Denk aan highlighters! Ik had er laatst eentje van Boots waar ik helemaal verliefd op werd. Je brengt het aan op je gezicht en BAM! Zo mooi. Je pakt je camera erbij in al je enthousiasme en... het komt totaal niet over op beeld. Zo irritant!

4. Volgen-ontvolgen
Tegenwoordig heb ik wat meer volgers op Bloglovin en daar ben ik enorm blij mee. Het jammere is wel dat het enorm op en neer gaat. Ik weet wel waar dat door komt: mensen die je gaan volgen in de hoop dat je terugvolgt. Argh, zo stom! Als je niet oprecht geïnteresseerd bent in mijn blog, dan hoef je mij ook niet te volgen.

Zo, dat was mijn geklaag ;-) Ik ben benieuwd of je je herkent in één van deze punten!

1 opmerking

  1. Saaaame. Vooral de 3e en de 5e ;( Ik had ooit een lading fashionbloggers die me allemaal op dezelfde dag gingen volgen. Twee weken later: allemaal weg. Why?!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!