Review: Eyes Lips Face (elf) Cosmetics Instant Lift Brow pencil


Mijn wenkbrauwen zijn me heilig. Ik gebruik al jaren het Brow Powder duo van Anastasia Beverly Hills, maar dat is een behoorlijk prijzig product. Ik besloot tijdens mijn bestelling bij Beautyjoint dat ik eens een keer iets van elf/e.l.f/Eyes Lips Face wilde bestellen- toen viel mijn oog op de Instant Lift Brow pencil! 

E.l.f Eyes Lips Face Instant Lift Brow pencil- 2,99$
Ik kocht de kleur taupe omdat me dat de beste kleur match leek. Het was simpelweg de lichtste kleur- meestal mijn keuze, dus ;-) Er zijn nog twee andere kleuren verkrijgbaar, namelijk neutral brown en deep brown. Hm, niet zo heel veel keus voor de écht lichte en donkere wenkies.

De prijs is echt mega betaalbaar. Dit penseeltje kost ongeveer 2,80 euro via Beautyjoint en 3 euro via de officiële Eyes Lips Face website. De verpakking ziet er, zeker voor dat geld, erg goed uit!


Het is een dun puntje, máár... dat blijft het helaas niet. Als je hem hebt gebruikt, wordt hij toch wat rond. Dat vind ik wel jammer! Zou helemaal geweldig zijn als er een soort 'automatische slijper' bij zat. Of ben ik nu heel verwend voor die prijs?
Ik moest echt erg wennen aan een 'vast' product in plaats van een poeder, dus het is ietsje scherper en hoekiger dan ik normaal doe. De kleur is goed! Ik vind het puntje fijn en precies werken- ik moet er gewoon een beetje aan wennen. Zeker de binnenkant van mijn wenkies is naar mijn mening een beetje onnatuurlijk.

Maaaar, ik ben erg tevreden! Het werkt snel, goed én het blijft de hele dag zitten. Ik was verbaasd over de houdbaarheid! De meeste potloodjes vervagen veel sneller. Ik zou hem zeker aanraden, en dat voor die prijs! Whut! Zeker als je blond bent en vaak rossige potloodjes tegenkomt, is dit een fijne tegenhanger. Ik koop hem nog eens, dat weet ik zeker!

Kende jij dit product?

2 opmerkingen

  1. Wat een fijne tip is dit! De kleur zou voor mij perfect zijn. Een stuk goedkoper dan mijn favoriete Eyebrow wiz van Anastasia ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi resultaat, maar zelf gebruik ik liever wenkbrauwpoeder omdat je het veel natuurlijker kunt aanbrengen dan een wenkbrauw potlood :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!