Een masker met rode wijn? | TonyMoly sheetmask review


Jaaaaha, gisteren was het 1 april, maar dit is geen grap! Ik bestelde een rode wijn masker van TonyMoly via eBay en ik hem heb getest. Ben ik een beetje *hik* dronken *hik* geworden? Lees verder voor mijn mening!

TonyMoly I'm Real masker via verkoper 'Funidle'- 1,86$Ten eerste, het moet even gezegd: dit is toch gewoon super vet om cadeau te doen? Ik vind dit echt zo'n leuk grapje dat je geeft aan je vriendinnen. Anders is het ook een idee om samen een avondje met wijntjes en dit masker te doen. Heerlijk!

Het masker kost trouwens ongeveer 1,75. Een normale drogisterijprijs voor een masker, vind ik. Als je er meer tegelijk koopt (op eBay staan meerdere sets), wordt het geheel goedkoper.


Hierboven zie je de ingrediënten (klik om te vergroten/zoomen). Dat ziet er eigenlijk super goed uit! Er zit dus wel degelijk wijn extract in.

Dan nu! Over naar de prachtige foto's!


Zoals je ziet 'past' het masker voor geen meter. Dat vind ik wel jammer, maar dat blijft toch het gevaar van een sheet mask.


Mijn hoofd is blijkbaar niet lang genoeg, haha! Vreselijk. Het is beetje 'knippen en plakken', dus. Na deze foto heb ik het redelijk passend weten te maken.

Ondanks dat het niet helemaal past bij mijn Europese hoofd, vond ik dit écht een fijn masker. Het was goed doordrenkt, rook een beetje 'wijnachtig' (maar niet te extreem) én het werkt. Na gebruik is mijn huid heel schoon én gehydrateerd. Normaal gesproken voelt m'n huid zo droog als karton na een masker. Het enige nadeel vond ik dat ik wel wat irritatie voelde rond mijn lippen. Daar is mijn huid blijkbaar wat dunner of gevoeliger. Als je veel last hebt van een gevoelige huid, zou ik kiezen voor een ander masker van TonyMoly, gericht op jouw huidtype.

Ik ben enthousiast en ga meer bestellen! Wat dacht je van brocolli, avocado en tomaat? Whao!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!