Mijn Mac lipsticks + swatches


Zo veranderlijk als het weer is... zo veranderlijk ben ik. Ik zei eerst dat ik Mac lipsticks niet zo bijzonder vond, maar mijn stash is heel snel aan het groeien. Morgen valt er weer eentje op de deurmat, ooooh! Ik laat je mijn huidige kleuren zien.

Mac lipstick- 19,50 euro via DouglasOp dit moment bezit ik vijf kleuren van Mac. Ik wissel best vaak (ik verkoop wel eens een kleur zodat ik weer een nieuwe kan kopen), dus het kan zomaar zijn dat ik volgende maand geen van deze kleuren meer heb ;-) Van links naar rechts: Yield to Love (cremesheen), Mehr (matte), Twig (satin), Sunny Seoul (cremesheen), Creme Cup (cremesheen).

Het zijn vrij veel 'natuurlijke' kleuren, maar daar komt nog verandering in. Ik heb Heaux gekocht en ben sowieso nog aan het kijken naar kleuren als Rebel en Sin.

Over naar de swatches! Ik heb trouwens absoluut geen Kylie Jenner lippen en heb ook niet de intentie om ze zo te tekenen. Let's keep it natural.


Creme Cup


Twig


Mehr


Sunny Seoul


Yield to Love


Mijn favoriet is Yield to Love. Dit is helaas een limited edition. Zoals je kunt zien lijken Twig en Mehr erg op elkaar, maar is Twig wat glanzender en ik vind hem persoonlijk een stuk bruiner. Als ik moest kiezen koos ik voor Mehr! Twig gaat iets sneller van m'n lippen af. Een echte zomerkleur is wat mij betreft Sunny Seoul- die is in het echt nog een stuk 'zoeter' en roziger. Creme Cup was mijn eerste lipstick. Ondanks dat ik hem te licht vind, kan ik hem gewoon niet wegdoen! Haha.

Op mijn verlanglijstje staan Rebel, Heaux (komt morgen binnen) en Sin. Dat zijn héél andere kleuren dan die je vandaag ziet, maar ik heb ook echt twee 'lipstick moods'. Herken je dat? Dat je de ene dag 'nude' wil zijn en de andere dag een bad bitch? ;-)

Wat is jouw favoriete Mac kleur?

6 opmerkingen

 1. Mijn favo is Lush life van de mineralised serie. Van de gewone vind ik Diva de mooiste :) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mehr is zo mooi die is echt zo'n my lips but better kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet van dit moment is Chatterbox, toch vind ik Twig en Mehr allebei ook nog heel tof <3 Wie weet...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa, die wil ik ook graag! Zag je blogpost erover, staat je goed!!

   Verwijderen
 4. Yield To love vind ik mooi, wauw die gaat op mijn wishlist!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!