Alleen maar Chinese tekens? - Black head mask eBay review


Het is in Azië reuze populair: zwarte neusmaskers van houtskool. Ik besloot er eentje te bestellen via eBay en om hem te testen! Goedkoop was hij in elk geval, dus het proberen waard. Heb ik een schoon neusje gekregen? Lees verder!

Black Head ex mask via eBay- 2,89$ (verkoper 'priceelf')
De verpakking zat vol met irritante stickers, verder kan ik er echt helemaal niets mee. Ik zou niet eens weten of er ingrediënten op staan! Gelukkig was er via eBay wel wat informatie over de inhoud te vinden.


Hallo irritante sticker.

Dus ja, wie begrijpt hier iets van? ;-) Ik heb de pagina van het product er even bij gepakt en dit is wat er in zit: 'Bamboo Charcoal, deionized water, methylparaben, polyvinyl alcohol,CI774499, Glycerinum'. Je moet het masker dun aanbrengen, het liefst in ronddraaiende bewegingen zodat je het echt in de poriën voelt trekken. Je wacht vervolgens 15 tot 20 minuten en dan kun je het er af peelen.


Ermagerdddd, kijk trouwens hoe GOOR dit product wordt aangeprezen. Hoe kan dit legaal zijn? En hoe kan een neus zo vies zijn? Zoveel vragen bij deze plaatjes.


Het was best een klusje om dit product echt in de huid te laten trekken. Op mijn wang zie je bijvoorbeeld dat je het er echt in moet 'wrijven' bijna- via die ronddraaiende beweging dus. Het wordt snel hard, je kunt het masker dan gewoon van je neus 'afrollen'.

Het resultaat? Zacht! Het is niet dat het masker vol zit met mee-eters. Deze trekt hij er niet uit zoals een neusstrip dat doet, dus dat plaatje hierboven is behoorlijk overdreven. Toch is het een zeer fijne oppervlakte reiniging! Dit masker is trouwens echt voor de neus bedoeld, doe het alsjeblieft niet op de rest van je gezicht. Dat voelt absoluut niet prettig aan, alsof je je hele gezicht onthaart.


Ik vind het wel een aanrader! Reinigt minder diep dan een neusstrip, maar werkt makkelijk en is dus effectief. Jammer dat werkelijk alles zwart wordt als je handen wast na gebruik.

3 opmerkingen

  1. Ja dat plaatje is echt super goor haha. En dat was ook te mooi om waar te zijn. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah dat plaatje beeeh! Ik vind het wel een grappig product, mee-eters vind ik zo vervelend. Maar misschien dat ik dan eerder een neus-strip zal proberen als dat effectiever is? Wel een super leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had zo'n soort masker een keer in de styletone box en tsja op mijn hele gezicht gedaan. Pijnlijk! Uiteindelijk met heel veel warm water kunnen afwassen hahaha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!