Action nepwimpers review (Max&More)


Ik en make-up van de Action, we go waaaay back. We hebben een stormachtige relatie met voornamelijk downs. Toen ik een paar dagen geleden bij de Action was, zwichtte ik toch voor deze wimpers. Ik had namelijk niets meer om een look mee te maken. Is het wat? Lees verder!

Max&More nepwimpers via Action - 0,85 euro


Voor het enorm grote geldbedrag van 85 eurocent krijg je drie paar wimpers en drie flesjes lijm. Zo, dat is best royaal! Ik raad je wel aan om een betere lijm te gebruiken omdat het, zeker voor een beginner, met deze lijm eigen niet te doen is om goed te plakken.

Ik heb een redelijk 'natuurlijk' setje uitgekozen, er zijn meerdere varianten.


Wimper nummer 1 is een vrij zwarte flared wimper met veel 'haartjes'.


Wimper nummer 2 is een vrij natuurlijke wimper. Deze kun je, als je wat langere wimpers hebt zoals ik, makkelijk als everyday wimper dragen zonder dat iemand het ziet.


Wimper nummer drie is een bijzondere! De haartjes zitten gekruist. Ik vond dit de minst flexibele wimper.

Elke wimper heeft zoals je kunt zien een wat langere wimperband. Ik zou daarom de uiteindes even afknippen voordat je gaat plakken.


Wimper nummer 1. Deze wimpers hebben een vrij dikke rand waardoor je in close-up toch wat ruimte blijft zien.


Wimper drie...


... En wimper twee. Deze leken me het meest geschikt om elke dag te dragen, dus ik maakte daar een simpele ooglook mee.
Het bleef niet heel lang simpel, want ik zou mezelf niet zijn als ik niet ging experimenteren met kleur, haha. Op de bovenstaande foto draag ik de dunne everyday wimpers. Je kunt eigenlijk niet eens zien dat ik wimpers draag. Ik heb ze een middag en hele avond gedragen, ze bleven prima zitten!

Ik ben eigenlijk best te spreken over deze wimpers, met een kleine kanttekening. Ik vind deze wimpers eigenlijk alleen geschikt voor mensen met vrij grote ogen. Dit omdat de strip van de wimper best dik is en waarschijnlijk té goed te zien is bij mensen met een klein oog/minder ooglid. Daarnaast voel ik de wimpers wel zitten, dat komt ook door de dikke wimperrand. Het is geen wimper waar ik de hele dag mee rond zou lopen, dan ga ik toch voor Ardell Wispies of mijn lievelingswimpers van Gypsy Lashes.

Over all ben ik toch erg tevreden, goede prijs ook! Niet vergeten om zelf een goede lijm te kopen. Ik raad DUO wimperlijm aan, deze is te koop bij Beautyjoint.com of gewoon bij de Etos.

Wat is jouw eerste indruk van de wimpers?

4 opmerkingen

 1. Vind ze toch best wel mooi! Had ik eigenlijk niet zo verwacht. Mijn lievelingswimpers zijn van Aliexpress, rond een euro per paar en zitten ook echt heeel mooie tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie! Jammer van die dikke strip, maar ze zien er goed uit bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze mooi, maar ik heb nog nooit valse wimpers aangebracht misschien moet ik het toch maar eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi en je hebt ze perfect opgebracht. Goed dat je dat zegt over kleine ogen, bij mij zouden ze heel raar zitten vrees ik. Maar lekker budget, ook handig om mee te oefenen voor beginners!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!