Clinique Chubby Lash Fattening mascara review


Iedereen kent de actie inmiddels wel: af en toe geldt er 40% korting op alle mascara's bij ICI Paris XL. Dat is dé periode waarin je het beste een nieuwe high end mascara aan kunt schaffen. Dit deed ik ook! Ik koos de Clinique Chubby Lash uit, een favoriet van Misslipgloss. Was ik net zo enthousiast? Lees verder!

Clinique Chubby Lash mascara- 20,60 via ICI Paris XL


Ik weet van 'vroeger' dat ik de Clinique High Impact mascara al onwijs fijn vond! Ik ben het merk op den duur gewoon een beetje vergeten. Clinique heeft niet zo'n spannend imago, terwijl de producten meestal kwalitatief zeer goed zijn. Ik vind de mascara overigens niet zo heel duur, zeker niet tijdens de kortingsperiode. De prijzen van L'Oréal en MaxFactor zijn bijna net zo hoog aan het worden.

De Chubby Lash mascara heeft een moderne verpakking met een ouderwets vormgegeven doosje. Dat zijn de details die Clinique een beetje 'dozig' maken. Snappen jullie me? ;-)De Clinique Chubby Lash belooft dikke, vette en lange wimpers. Dat klinkt als een mascara waarmee het twee kanten op gaat: de klonterkant of de héle goede kant. Ik heb relatief lange en dikke wimpers van mezelf. Dit is erg fijn, maar kent ook een nadeel: klontjes zie je bij mij veel sneller.

Het borsteltje is gróót en heeft een heleboel kleine stekeltjes. Het is geen traditionele borstel.Deze mascara maakte mijn wimpers echt bizar lang! Wooow! Mijn ogen springen 'in het oog', ook zonder dat ik eyeliner draag. Vind ik fijn, voor dagen waarop ik te lui ben om eyeliner aan te brengen.

Ik moet zeggen dat mijn eerste indruk niet per se heel positief was. Het was een beetje 'teveel' voor me. Te lang, te opvallend... Ik moest gewoon even een slechte mascara tussendoor gebruiken om mijn liefde voor de Clinique Chubby Lash te vinden.

De mascara kent namelijk een heleboel voordelen: je wimpers worden me een partij lang! Niet normaal. Eigenlijk heb je maar één laag nodig om een mooi effect te bereiken. Daarnaast heb ik bij goedkopere mascara's vaak het probleem dat ze een beetje inzakken gedurende de dag. Met de Clinique Chubby Lash staan mijn wimpers de héle dag recht omhoog. Love.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het misschien niet iets is voor als je van een natuurlijk effect houdt, maar mama lovesssss some length and volume! Deze mascara houd ik er zeker in.

Kende jij de Clinique Chubby Lash mascara al? Hoe is je eerste indruk?

6 opmerkingen

 1. Clinique is zo'n merk dat ik ook op de een of andere manier altijd vergeet. Ik vind het effect van deze mascara wel héél erg mooi, die ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een effect! Inderdaad handig als je geen eyeliner wilt dragen. Ik vind het een mooie mascara :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze mascara verbaast me , echt een heel mooi effect! En duidelijk ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, wat een lange wimpers heb je en krijg je van deze mascara. Leuk dat je dat zegt, ik heb dat ook, dat mijn wimpers in de loop van de dag weer inzakken.. dacht dat alleen ik zoiets had. (niet dus ;))

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!