Review: Jeffree Star Watermelon Soda


Eerder reviewde ik een hele bekende kleur van Jeffree Star Cosmetics: Androgyny. Nu is het tijd voor Watermelon Soda. Deze Velour Liquid Lipstick heeft een andere geur én een andere formule. Wat vind ik er van? Lees verder!

Jeffree Star Velour Liquid lipstick in Watermelon Soda- 18$- tijdelijk 9$


Ik heb het al even kort genoemd in mijn vorige artikel, maar de prijs vind ik nogal jammer. Je betaalt om en nabij de 30 euro inclusief verzendkosten voor één liquid lipstick. Ik vind het nogal wat... Stel je voor dat je meerdere kleuren wil bestellen. Dan mag je nóg meer extra betalen.


Watermelon Soda is onderdeel van de zomercollectie van Jeffree Star. Andere kleuren die daar in zitten zijn onder andere heel licht nude (Nude Beach) en geel (Queen Bee). Dat zijn nogal heftige kleuren, dit is de 'rustigste' kleur. Terwijl 'ie al extreem fel is!De verpakking is anders, maar dat is niet alles. De geur is ook anders! Véél beter vind ik persoonlijk. Deze ruikt naar watermeloen. De applicator is hetzelfde.

Ik dacht dat de formule niet anders zou zijn, maar dat is 'ie wel degelijk!

Dry skin for life


Watermelon Soda lijkt haast waterig als je hem opbrengt! Heeeel anders dan Androgyny uit de standaard lijn van Jeffree Star Cosmetics. De kleur is me-ga fel, echt, de foto's doen no justice ;-) Ik vond Androgyny niet zo heel prettig aanvoelen, maar deze is een stuk beter. De dekking is erg goed met één laag. Twee laagjes vind ik persoonlijk het mooist. Die tweede laag gaat niet korrelen.

Ik ben alsnog niet zo'n fan van eten en drinken met deze liquid lipsticks, maar hey, dat blijft een dingetje van zo'n beetje alle merken die er bestaan. Ik vind de zomercollectie erg fijn en goed! Ik hoop dat er nog meer limited editions gaan komen, dan ga ik zeker nog eens bestellen.

Oh en, hebben jullie de nieuwe Lip Ammunition van JSC al gespot? Zo mooi!

Wat vinden jullie van de kleur?

7 opmerkingen

 1. Ik vind 'm zo mooi! Alleen dekt 'ie bij mij veel lastiger. Ik heb ook een heel andere natuurlijke lipkleur dan jij, dat zal er veel mee te maken hebben. Maar echt een prachtkleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat zonde! Ik vond hem erg goed dekkend, maar heb inderdaad amper pigment in m'n lippen...

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een felle kleur! Heel erg mooi :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog steeds wil ik ook dolgraag een liquid lipstick/lipstick van Jeffree Star. Maar de prijs houd mij ook tegen (en het feit dat ik geen creditcard heb). Dit is inderdaad een superfelle kleur! Ik zou hem zelf niet dagelijks dragen, maar vind hem wel echt gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Chelsey! Goed nieuws: je hebt alleen PayPal nodig :) Ik heb zelf ook geen Creditcard namelijk!

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!