Wonderspul: Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II


Het is weer tijd voor m'n maandelijkse Estee Lauder review! Zoals jullie weten ontvang ik elke maand een product en ben ik niet altijd even enthousiast. Dit keer ben ik (helaas) wel enthousiast. Het product dat ik vandaag laat zien is ongelooflijk duur, maar wat ben ik hier fan van geworden. Ik heb het over de Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (goedendag zeg).

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II- 81,60 euro voor 30mlAlle lovers kregen een flesje van 7ml thuisgestuurd. Het eerste dat ik dacht was 'haha, die is na twee keer gebruiken leeg'. Dat had ik dus even helemaal verkeerd, want ik gebruik het twee keer per dag (nu 14 dagen) en kan er zeker nog een paar weken mee vooruit. Maakt dat de dure prijs een héél klein beetje goed?

Wat Estée Lauder zegt over het product:
"Reveal a smoother, more radiant, younger look. Wake up to more beautiful skin every day.
Tested and proven: Advanced Night Repair dramatically reduces the look of all key signs of aging. It maximizes the power of skin's natural nighttime renewal with our exclusive ChronoluxCB™ Technology.

Lines and wrinkles look significantly reduced. More than 75% of women felt their skin looked more youthful in just 4 weeks. Skin feels smoother, hydrated, stronger. 82% felt their skin was immediately hydrated. Skin looks younger, radiant, more even toned. 83% felt their skin looked healthier, fresher, more rested in just 4 weeks."


Hieronder de volledige ingrediëntenlijst (die past niet op mijn mini-verpakking, denk ik):

Water, Bifida Ferment Lysate, Methyl Gluceth-20, PEG-75, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Propanediol, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Tripeptide-32, Ethylhexylglycerin,Sodium RNA, Bisabolol, Glycereth-26, Squalane, Sodium Hyaluronate, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Lactobacillus Ferment, Oleth-3, Oleth-5, Anthemis Nobilis (Chamomile), Yeast Extract, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Mexylene Glycol, Carbonmer, Triethanolamine, Trisodium EDTA, BHT, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5.

Een aantal interessante ingrediënten:
Bifida Ferment Lysate- Probioticum dat wordt gewonnen uit natuurlijke suikers, heeft DNA herstellende eigenschappen
Cola Acuminata Seed Extract- plantenextract afkomstig van de kola noot. Deze noot bevat een hoge concentratie cafeïne. 
Hydrolyzed Algin- Een bevochtigingsmiddel en conditioneermiddel dat bacteriën en irritatie kan verminderen


Ik weet niet wat voor 'witchcraft' hier precies in zit, maar het werkt. Ik heb een litteken in mijn voorhoofd (HARRY POTTER!) doordat ik een kiezelsteen in mijn hoofd heb gehad (lang verhaal kort: van een kasteelmuur gevallen toen ik klein was). Dat litteken krijg ik niet meer weg- is ook niet zo heel erg, maar dankzij dat litteken ontstaat er momenteel een fronsrimpel bij mij. Het is inmiddels al zo ver dat ik denk aan botox/fillers.


Op de bovenstaande foto (hoi nepwimpers, zo mooi van bovenaf) kun je het zien. Binnen de zwarte cirkel zie je mijn litteken en binnen de rode cirkel zie je de fronsrimpel die daardoor is ontstaan. Nu denk je misschien: stel je niet aan. Maar geloof mij, hier zit al flinke laag primer en foundation op.


Op de bovenstaande foto zie je mijn rimpel en litteken bijna niet, wooohhh!

Het Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II werkt dusdanig goed dat ik er gewoon een beetje van schrok. Ik gebruikte het op mijn litteken en rimpel en wow, ik zag gewoon even geen rimpel meer. Natuurlijk verdwijnt het niet, maar het is tijdelijk een heel stuk minder zichtbaar. Ook mijn poriën en fijne lijntjes lijken veel minder zichtbaar. Korte conclusie: door dit serum zie je er gewoon veel beter uit. 

Ik ben verliefd, maar de prijs is wel erg jammer. Voor meer dan 80 euro krijg je slechts 30ml product. Ik denk wel dat je daar ongeveer een jaar mee doet, maar dan is het alsnog erg veel geld en niet voor iedereen weggelegd. Ik ga zelf wel serieus overwegen om hem aan te schaffen. IT IS CRAAAZZYY!

Ken jij dit product? Wat vind je er van?

6 opmerkingen

 1. Wow, dat had ik niet verwacht! Echt bijna een wondermiddel gewoon :O dat is dus wel de prijs waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit al zo zo zo lang een super product! Ik heb er zoveel testers van gekregen door de afgelopen jaren heen waardoor ik het ook een tijd heb kunnen gebruiken. Ik moet en zal hem een keer kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil deze ook zeker nog eens gaan proberen, maar wel duur inderdaad. Wellicht een keer als er korting is bij de ICI Paris ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, het klinkt wel heel erg goed! Maar de prijs, tsja, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben ik weer, hehe. Ik twijfel al lange tijd om deze te kopen. Niet alleen vanwege de prijs (nondedju) maar ook omdat mijn huid op bijna alle crèmes/gels/serums reageert in de vorm van bultjes en puistjes. Zowat elke blogger is er lyrisch over maar ik ben er toch een beetje bang voor :') Ik raap nog even wat moed en geld bijeen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je moet hem kopen wanneer Ici Paris aanbiedingen heeft, dat is best vaak op de skincare! ik heb deze ook ooit een keer gehad en vond het ook ideaal spul!! misschien als ik mijn huidige spulletjes op heb dat ik hem weer koop :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!