Review: Jelly Pong Pong Fairy lashes curl mascara


Hoooooooooola allemaal! Deze blog verschijnt ietsje later dan normaal, waarvoor mijn excuses! Ik ben een beetje ziek de laatste dagen waardoor ik niet helemaal lekker op schema kon blijven lopen. Ik liet jullie twee dagen terug een fijne mascara van Clinique zien. Vandaag is het wéér tijd voor een mascara review. Ik laat je de Jelly Pong Pong Fairy Lashes curl mascara zien.

Jelly Pong Pong Fairy Lashes curl mascara - 26,34$Ik kan me voorstellen dat je denkt 'huh, wat is dit nou weer voor merk?' Girl, i get it. Ik kende dit merk zelf eigenlijk ook niet. Het is een merk dat werd bedacht door Susan Chyi met het idee om unieke producten uit te brengen. Jelly Pong Pong is voornamelijk bekend in de UK. Het wordt ook regelmatig verspreid via make-up boxen. Het merk ziet er leuk en vrolijk uit.

De mascara is ten eerste best aan de prijs. Dit valt voor mij in de categorie high end, so it better be good.


Het borsteltje beloofde voor mij niet veel goeds. Deze is aan de grote kant en lijkt op een simpele essence mascara. Wat me ook opvalt: deze mascara ruikt naar verf. Niet prettig.

Over naar het gebruik ervan!
Ik kan me voorstellen dat je door deze foto's denkt 'maar dat ziet er toch best goed uit?' Nou, nee. Ik heb voor dit best wel matige effect heel erg mijn best moeten doen. Zoals je op de eerste foto kunt zien, zijn mijn wimpers al lang van zichzelf. Het enige wat deze mascara doet, is mijn wimpers zwart maken. Daarnaast heb ik zo'n drie keer mijn wimperkruller erbij gepakt om er zelf nog een succes van te maken.

Ik zal niet snel zeggen dat ik een product haat, maar de Jelly Pong Pong Fairy Lashes curl mascara zit er toch wel tegenaan. Komt 'ie, even op een rij:

- Het gebruik is totaal niet prettig, je hebt een miljoen lagen nodig voor een matig resultaat
- Het product ruikt naar verf
- De mascara loopt uit
- Je krijgt foutjes amper gecorrigeerd én als je de mascara helemaal wil verwijderen, ben je eeuwen bezig.


Zo, het is lang geleden dat ik een product zo de grond in heb geboord, hahaha! En dat terwijl het een bestseller op de website is... Persoonlijk vind ik deze mascara echt geen aanrader, zeker niet voor de hoge verkoopprijs.

Ken jij deze mascara?

5 opmerkingen

 1. Haha ik wilde inderdaad zeggen dat ik het een mooi natuurlijk effect vond, maar snap ook wel dat het een beetje tegenvalt als je wimpers zelf al zo lang zijn.. Fijn review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had deze in de styletonebox een paar maanden geleden. Ben ook geen fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn vaak van die overgehypte producten helaas. Het eindresultaat vind ik wel mooi, maar als ik zo lees wat je er allemaal voor hebt moeten doen... jeetje. Heel zonde van het geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat het zo tegenvalt! Vond het effect op de foto's heel mooi, maarja als het al natuurlijk zo lang is snap ik het!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, ik ken dat merk niet.. en owww, wat een tegenvaller. Bah, dat die naar verf ruikt, klinkt niet goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!