Hoe leuk: HEMA Tompouce masker review


Een aantal dagen terug was ik in de HEMA aan het rondzwerven om hun nieuwe producten te bekijken. Hoe leuk zijn alle home-deco accessoires? Echt geweldig! Ik kwam tussendoor ook nog iets tofs tegen, namelijk een tompouce masker. Hét 'boegbeeld' van de HEMA (naast Takkie en de rookworst), samengekomen in een te schattig maskertje.

HEMA Tompouce masker- 1.75 euroDE VERPAKKING IS ZO LEUK!! Het is echt zo'n maskertje dat je leuk cadeau kunt geven in een setje met doucheproducten of andere kleine dingetjes. Ik denk dat zowel jonge meisjes als oudere meisjes (ik) dit leuk vinden.


Hierboven zie je wat er in zit. Het is een peel off masker. Ik zie niet heel veel verzorgende ingrediënten (veel alcohol, ook denat), maar daar is de prijs dan ook naar.

Als je er erg zuinig mee bent, zou je hem eventueel kunnen delen of twee keer kunnen gebruiken.


Zonder de geweldige verpakking blijft dit over.


Prachtige foto! Haha, ik vind full face foto's met maskers zo vreselijk dat ik maar aan het knippen ben geslagen... Alsnog geen charmant beeld ;-) Het masker is lichtroze van kleur, een beetje 'jelly'.

Als ik denk aan een tompouce, denk ik vooral aan de romige binnenvulling. HEMA heeft er dan weer voor gekozen om zich te laten inspireren door het roze glazuurlaagje. De geur lijkt enigszins op framboos, maar ik zou het er niet direct in herkennen. Het is vooral snoeperig en zoet. Het masker droogt goed in, als je maar een dunne laag aanbrengt. Ook het verwijderen gaat makkelijk. Wat overblijft is een erg zacht huidje.

Ik hoop dat er nog een crème masker komt, want bij het peel off masker mis ik toch echt dat 'romige'. Ik had een bijzondere geur verwacht, maar dat viel tegen. Het is dat de marketing eromheen onwijs leuk is bedacht, maar verder heeft het masker weinig speciaals over zich. Alsnog een erg leuk cadeautje én het masker doet wel degelijk iets.

Ga jij een kijkje nemen bij de HEMA?

7 opmerkingen

 1. wel fijn dat het degelijk werkt! vind het idee ervan ook enorm leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een schattig idee! Ik had ook een soort gelige crème verwacht maar dit lijkt me ook prima :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat toevallig, ik heb dit masker afgelopen weekend ook gebruikt! Vond de verpakking zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat leuk bedacht! Ik had ook een romig masker verwacht maar een peel-off masker is ook wel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakking ziet er alvast leuk uit, het maskertje klinkt erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking is echt zó leuk! Heerlijk lijkt mij die :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!