Review: Decubal handcrème


Oké, oké. Een handcrème is niet het meest spannende product om te reviewen. Soms kom je echter toch een product tegen met een onverwachte wending. Dit gebeurde mij bij de Decubal handcrème. Benieuwd naar mijn mening hierover én naar hoe ik hem gebruik? Lees dan zeker even verder!

Decubal handcrème- 5.99 euroIk ben groot fan van Decubal producten omdat ze reukloos zijn én geen gekke ingrediënten bevatten. Het is een no-nonsense merk: het doet wat het moet doen en er zijn geen extreem grote beloftes waar het merk niet aan kan voldoen. Ik houd daar wel van. Hun dagcrème gebruik ik dan ook al anderhalf jaar met liefde.

Een paar interessante ingrediënten uit de handcrème:
Caprylic/capric triglyceride: natuurlijk product, gemaakt van 100% kokosolie
Glycine soja oil- olie van de sojaboon, anti-oxidant
Tocopherol- vitamine E
Lanolin- WolvetDe crème geurloos, kleurloos (of ja, wit), smeert fijn uit en trekt snel in. Dat laatste vind ik toch wel het meest belangrijk als ik een handcrème probeer.

Het fijne aan Decubal producten is dat je het door de milde ingrediënten ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Zo had ik even niets achter de hand onderweg, maar wél een super schrale plek op mijn gezicht. Decubal handcrème to the rescue! Alleen kokosolie staat bekend als comedogeen (verstoppend voor de poriën), maar ik heb hier geen last van. Het is lekker voedend en helend- ik kan het voor van alles gebruiken.

Het is dus niet alleen een handcrème, maar juist een multifunctioneel product. Ik vind het super fijn als ik zulke producten ontdek: een aanwinst voor onderweg in mijn tas.

Was jij al bekend met Decubal?

*Dit product is ter review naar mij opgestuurd door een bedrijf/PR-bureau. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 opmerkingen

  1. ik ben het met je eens, het is een prima handcrème. Decubal vind ik ook steeds hipper qua uitstraling worden, doen ze goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!