Ardell dupe: Primark Full Look nepwimpers


Goed nieuws voor liefhebbers van mooie nepwimpers: Primark heeft een paar hele mooie wimpers! Ik zag de Primark Full Look wimpers voor het eerst bij Jessie Maya en ik MOEST ze hebben. Wat blijkt? Het is ook nog een dupe van de bekende Ardell Wispies! YAY.

Primark Full Look wimpers- 1,50 euro


De Primark Full Look wimpers zijn onwijs mooi!! De band is onzichtbaar, dat is al één ding dat meestal ontbreekt bij goedkopere wimpers. Meestal is de rand heel dik. Daarnaast zijn de wimpers afwisselend vol en minder vol, waarmee het natuurlijke effect wordt nagebootst.

Qua lengte past hij wel op mijn oog trouwens, maar ik knip toch altijd één stukje af. Dan zit het wat prettiger. Ik raad iedereen aan om even te passen :-) Helpt echt!


Bij de wimpers zit een tube lijm, maar zoals je misschien weet ben ik daar nooit fan van. Ik gebruik DUO wimperlijm en wijk daar ook niet van af. Ik kan je daarom helaas niet vertellen of dit een goede lijm is, maar ik raad je hoe dan ook DUO lijm aan. All day, errrrrrrrrrrday girl. Ik geef dus ook geen antwoord op de vraag 'blijven de wimpers goed zitten', want dit hangt in 99 procent van de gevallen samen met de lijm die je gebruikt. Met DUO blijven ze perfect zitten.
Op de bovenstaande foto's heb ik m'n make-up er al de hele dag opzitten, dus m'n eyeliner is helaas niet helemaal 'fleek' meer. Toch kun je goed zien dat de wimpers een natuurlijk effect geven! Zeker op de full face foto's vind ik dat je eigenlijk helemaal niet kunt zien dat ik nepwimpers draag.

Ik ben erg te spreken over deze wimpers! Sterker nog, ik heb al een voorraad ingeslagen :-) De andere wimpers vind ik persoonlijk wat minder mooi, dus ik raad je aan om specifiek naar dit model te kijken.

Wat vinden jullie van de wimpers?

4 opmerkingen

  1. Ze zijn inderdaad heel erg mooi zeg! Het effect is zeker aanwezig maar toch ook weer draagbaar. En thnx voor de lijm tip, die ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet slecht! Ik zag ze ook bij Jessie Maya. Ik durf zelf geen nepwimpers op te plakken. Vind het effect voor een feestje wel echt heel gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Not bad, not bad! Deze neem ik volgende x mee :) Het effect mag er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!