Review: Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara


Het is weer tijd voor een maandelijkse Estée Lauder review! Zoals jullie weten ontvang ik als Glamour beautylover maandelijks een nieuw product. Deze maand is dat de Sumptuous Extreme mascara. Benieuwd naar mijn mening hierover? Lees dan zeker even verder!

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara- 30,10 euro


De Estée Lauder Sumptuous mascara werd in 2011 gelanceerd en heeft sindsdien een heleboel lovende reviews gekregen. De score op Makeupalley is 4.0 (uit 5) en mensen zijn daar vooral te spreken over het feit dat deze mascara niet voor vegen, vlekken of korreltjes zorgt. Dat klinkt goed.

Volgens mij hebben alle lovers een ietsje kleiner product ontvangen dan de full size- dat kan bijna niet anders, de borstel past nét in de verpakking.De Sumptuous Extreme mascara heeft zoals je kunt zien een old skool borsteltje. Ik ben daar meestal niet echt weg van- ik merk dat plastic borsteltjes, dus met 'pinnetjes' in plaats van haartjes, sneller resultaat leveren. Maar wie weet is dit toch een erg fijne formule. Ik vind de verpakking mooi, het logo wat ouderwets.


Laten we hem snel gaan proberen!Het resultaat ziet er best natuurlijk uit. Je kunt het nog veel gekker maken, maar ik krijg al snel klontjes. Dit is één laag mascara. In de Colourpop review van donderdag kun je de mascara full face in actie zien (+ subtiele nepwimpers). Wat andere reviewers zeiden is inderdaad waar: deze mascara gaat nergens heen. Ik krijg geen vlekken, korreltjes en vegen. Geschikt voor mensen met vettige oogleden, dus. Verder denk ik wel dat deze mascara het beste werkt bij mensen die lange wimpers van zichzelf hebben.

Verder blijft de eeuwige discussie daar: is dit product meer dan dertig euro waard? Ik vind het lastig om dat voor iemand anders in te vullen. Mijn persoonlijke mening kan ik natuurlijk wel geven. Aangezien ik al zo veel mascara's heb gebruikt in mijn leven, heb ik een paar andere favorieten die beter werken. Ik betwijfel, ook mede door de prijs, of ik hem zelf opnieuw zou kopen.

Wat is jouw indruk van de Estée Lauder Sumptuous mascara?

4 opmerkingen

 1. Hij separeert heel mooi, jammer van de klontjes! ook al zie ik daar niks van :O

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat erg mooi, maar 30 euro, nee dat zou ik er denk ik niet voor over hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het resultaat heel erg mooi. Ik heb van mezelf lange wimpers dus ik betaal liever geen 30 euro voor een mascara. Wellicht een keer als er een goede korting is bij de ICI Paris ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou er zelf geen 30 euro voor neerleggen maar ik vind het resultaat wel mooi! Jammer dat je snel klontjes krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!