Shoplog/pakketjes: een heleboel nieuwe producten!


Hiiii allemaal! Het is een hele tijd geleden dat ik een shoplog of iets dergelijks op mijn blog plaatste. Ik had nu zóveel nieuwe producten, pakketjes en dergelijken dat ik al deze producten toch een keertje met jullie wilde delen. Kijk en geniet mee, want er zitten hele mooie producten tussen (al zeg ik het zelf :-))Ten eerste wil ik Anne en Ceciel heel erg bedanken omdat zij vanuit New York en Londen veel dingen voor mij mee hebben genomen! Zo lief, en erg blij mee. De Champagne Split van Becca komt vanuit New York, de Collection concealer vanuit Londen. Daarnaast kocht ik Opal van Becca en Nars Laguna zelf.

Becca Champagne split- 41$
Collection concealer- 4 pond
Becca Opal- 20 pond
Nars Laguna- 24$


Vanuit het Glamour Beautylovers project kreeg ik een nieuwe cleanser van Estee Lauder opgestuurd. Over de vorige was ik niet heel erg te spreken, dus ik ben héél benieuwd naar deze! Hij kost helaas wel weer een flinke duit...

Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam- 33,28 euro


Van Ziaja kreeg ik ook een aantal producten opgestuurd. Ik mocht deze zelf uitkiezen, ik ging voor de Manuka Tree lijn omdat ik de laatste tijd een onrustige huid heb. Ik kan alvast zeggen: deze producten zijn zó ontzettend fijn! De review volgt snel.

Manuka tree peeling paste- 3,99 euro
Night cream- 4,99 euro
Day cream- 4,99 euro


Omdat ik nog meer producten van Ziaja wilde proberen, ging ik langs bij Belweder. Ik heb daar nog een micellair water gekocht en een oogcrème.

Micellair water- 3,80 euro
Oogcrème- 2,20 euroDe bovenstaande producten zijn een beetje saai, maar ik had shampoo en conditioner nodig, haha. Ik vind vooral de Full Fiber lijn van L'Oréal erg fijn werken bij mijn haar. Deze producten kosten allemaal rond de 4 euro per stuk.


Via eBay bestelde ik de Mizon Snail repair oogcrème. Ik had al de gewone Snail Recovery geprobeerd, die beviel erg goed, dus dit was een logische aanvulling.

Mizon Snail eye cream- 4,80$


Nog een paar producten die Anne voor mij heeft meegenomen: SOAP & GLORY. Eerlijk, als ik verzoop in het geld liet ik de hele collectie wekelijks bij mij bezorgen, hahaha. Deze producten ruiken ZO lekker, daar kunnen de Nederlandse drugstore producten echt niet tegen op. Alleen de Sunkissed tint ga ik denk ik niet gebruiken, Anne had niet gezien dat het een gekleurde lotion was. Ik voel een winactie aankomen...

Soap&Glory Flake Away- 2,50 pond
Soap&Glory Sunkissed Tint- 8 pond
Soap&Glory Scrub of your Life- 7 pond


Aangezien de badbruisballen van Lush zo'n beetje allemaal al door mij zijn getest, probeer ik m'n zinnen te verzetten ;-) Ik ging bij Holland&Barrett aka. De Tuinen voor de Bath Rocks van Treets, allemaal stukjes die je in bad kunt gooien. Heerlijk! En een leuk cadeau.

Treets Bath Rocks- 7,99 euro

Zo, dat was het dan! Over welke producten zou jij het liefst een review willen zien? Let me know, dan houd ik daar rekening mee!

3 opmerkingen

  1. Die Soeap & Glory producten zien er ook zo gezellig uit :) Leuke shoplog! Blijft leuk om te zien wat een ander heeft gekocht/gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, ik heb nog steeds niet de klei shampoo van L'oreal geprobeerd, ben nog steeds benieuwd! De verpakking van de Becca producten ziet er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben heel benieuwd naar de review van de Ziaja producten! Ze zijn zo lekker betaalbaar dus als ze heel goed zijn is dat natuurlijk super. Én ik vind de verpakkingen heel leuk haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!