Tien irritante dingen die elke beautyblogger herkent

Bloggen is 99 procent van de tijd hartstikke leuk, maar er zijn ook wat kanten aan die het moeilijk of zelfs vervelend maken. Donker buiten? Daar gaan je foto's... Ik laat je vandaag tien irritante dingen zien die elke beautyblogger herkent. Lees mee!Die irritante highlighter die niet overkomt op beeld

Ik word er steeds iets handiger in, maar highlighter blijft een bitch om te fotograferen. Dit is trouwens Glowcomotion van W7.


Dat je een nagellak wil reviewen, maar je nagels er niet uit zien

Je hebt een mooie nagellak gekocht óf gekregen, kan niet wachten om hem te reviewen maar... je nagels zien er niet uit. Op dit moment ben ik het ook aan het 'uitzingen', mijn nagels zijn super kort en simpelweg niet toonbaar voor een goede review.


3. Dat je mooie foto's wil maken, maar het veel te donker is buiten

Ik maak persoonlijk graag gebruik van natuurlijk licht (van buiten dus, zonder lampen en dergelijken), maar in dit seizoen wordt het steeds moeilijker.

4. Je hebt geen inspiratie, maar wil wel constant blijven posten

Het overkomt mij ook nog wel eens- ik weet dat ik om de dag moet posten, maar soms komt er gewoon even niets uit.

5. Dat je wél inspiratie hebt, maar geen tijd om het uit te werken

Er is ook een andere kant, wél inspiratie, maar geen tijd. Soms bedenk ik iets leuks voor een blogpost, maar vergeet ik het weer óf heb ik gewoon geen tijd om het meteen uit te werken. Je brein doet irritante dingen.


6. Dat je je foto's gaat bewerken en ineens een haar op het product ziet zitten

Niet op één foto, maar op al je foto's. Happens to me ALLLLLL THE TIME. Ik ben inmiddels een pro met de retoucheerknop.

7. Dat je je blogpost hebt geschreven en hem eigenlijk al online wil plaatsen, maar je moet je vasthouden aan je schema

Ben ik de enige die dit heeft? Als ik vooruit werk ben ik soms mega enthousiast over een post, maar ik moet me inhouden om hem niet meteen te plaatsen. Dit gaat overigens wel iets beter dan toen ik begon, maar het blijft soms jammer.

8. Dat je je post hebt gepubliceerd, een gigantische spelfout spot én hem niet meteen weg kunt halen

Dit overkwam mij met de tandenborstel-kwast review, omg! Dat je het leest op je smartphone en op dat moment geen tijd hebt om de fout aan te passen. Gruwel.


9. Dat je veel te kritisch bent over je eigen blogpost

Nu mijn blog steeds groter wordt en mensen hem vaker bezoeken, word ik soms zo kritisch dat het bijna vermoeiend is. Ik lees hem soms wel vier keer na omdat ik bang ben voor spelfouten, hahaha.

10. Je vindt jezelf gewoon niet op je allermooist


Full face foto's horen er bij, maar soms 'voel' ik mezelf gewoon een dag niet. Dan heb ik het idee dat m'n hoofd er gek uit ziet en alle foto's mislukken, hahaha.

En, welke punten zijn voor jou het meest herkenbaar?

7 opmerkingen

 1. Haha, ik moest lachen om deze: 'Dat je je foto's gaat bewerken en ineens een haar op het product ziet zitten.' Zo herkenbaar. Eigenlijk zijn alle punten dat wel! Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles is wel een beetje herkenbaar hihi. Full face foto's vind ik ook lastig. Ik vind make-up op mijn gezicht vastleggen sowieso lastig. Misschien is dat gewoon niet mijn ding haha, kan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohjaa, echt herkenbaar. Dat rotte donkere najaar ook. Funest voor je blogfoto's. Overigens wil ik wel even zeggen dat ik alle fullface foto's die ik van jou gezien heb echt super mooi vind. ;0

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die haar op foto's haha of een wimperhaartje als een ooglook hebt gefotografeerd grrr ja die winter zodat je geen mooi licht hebt voor je foto's vind ik ook maar niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt allemaal wel eens meegemaakt en me kapot aan gestoord xD een fijne lamp neemt al een heleboel zorgen weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van het donker buiten, zooo vervelend! En inspiratie ook... Ik schrijf trouwens al mijn ideeën op, zodat ik ze niet kan vergeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg herkenbaar haha! Leuke post zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!