Re-review: Broadway (Kiss) 100 full cover kunstnagels


Schrik niet van de bovenstaande afbeelding, haha! Één van mijn best gelezen artikelen ooit (toen ik nog niet goed nagels kon lakken....) gaat over de 100-nagel set van Broadway. Ik zag dat deze is vernieuwd- het merk heet nu 'Kiss'. Het is HEEL lang geleden dat ik de 100 full cover kunstnagels heb geprobeerd, maar toen vorige week één van mijn echte nagels afscheurde kriebelde het weer. Ik kocht ze en vertel je of ik nog fan ben!

Kiss (Broadway) 100 full cover nails- 10,99 euro via KruidvatDe nagels zitten nog altijd in dezelfde oersaaie verpakking. Deze is doorzichtig en in elk los bakje zitten nagels. Deze zijn verdeeld per nummer. Ik houd me zelf eigenlijk niet aan de nummering (dus 1 t/m 5), omdat ik de duimnagels niet goed pas. Het zijn redelijk smalle nagels in vergelijking met andere (goedkope) merken, maar helaas zijn de duimen vaak te groot. Maar het kan handig zijn om hier naar te kijken.Ik kan me herinneren dat ik echt fan was van deze lijm. Het is ook echt zo dat de lijm de nepnagel maakt: als het niet goed plakt, dan heb je er gewoon niks aan. Ik heb het gevoel dat de lijm wel anders is. Voorheen kon ik er een huis mee bouwen, nu moet ik nog oppassen als ik mijn schoen aantrek.


Zo ziet het er uit als je de nagels net hebt aangebracht. Op sommige nagels krijg je helaas toch een luchtbubbel- de lijm pakt niet overal. Ik vind dit vanzelfsprekend niet mooi. Je ziet de lijm goed zitten en er moet toch zeker een stukje af.


Net gelakt...


Met de nagelknipper bewerkt :-)


Ben ik na alllllll die jaren nog fan? JA! Ik vind alleen wel dat er voor mijn duim en middelvinger minder keuze lijkt te zijn (deze zijn best breed) en de lijm lijkt me anders. Hoe ik eerst écht meer dan een week deze nagels kon dragen, ben ik er nu twee keer achter elkaar eentje verloren na drie dagen. Bij iets simpels als mijn kleding/schoenen aantrekken moet ik nu iets alerter zijn, terwijl ik stiekem de lompheid zelve ben.

Alsnog vind ik deze nagels een fijne en goedkope oplossing als je net als ik af en toe een nagel-malfunction hebt, dus bijvoorbeeld één nagel die helemaal is afgescheurd terwijl de rest mooi lang is.

Draag jij wel eens nepnagels? Welke zijn jouw favoriet?

11 opmerkingen

 1. Oh wauw! Dit ziet er super mooi uit, erg natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er netjes uit hoor, ik heb al jaren een solar laagje op mijn eigen nagels tegen het breken, nooit last van splijten en scheuren meer, zalig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt super goed! Heb je daar ooit een post over geschreven? Ben ik wel benieuwd naar!

   Verwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Lijkt ook best wel natuurlijk gezien ze niet idioot lang zijn. Zelf draag ik eigenlijk nooit nepnagels. Als er eentje afscheurt dan heb ik schijt, dan maar eentje korter hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik heb hier zoveel pakjes van versleten haha. Maar ik gebruik ze al jaren niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ze af en toe, als mijn nagels er weer verschrikkelijk uitzien en ik wil mooie nagellak foto's maken. Of voor een uitje zijn ze ideaal. Prachtige kleurtjes nagellak draag je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Babs! Voor foto's vind ik het ook wel een fijne lifesaver. Mensen hebben vaak niet eens door dat ik nepnagels op heb, dus dat is top :-)

   Verwijderen
 6. Die zijn mooi mijt. Ik heb zelf nog nooit nepnagels geprobeerd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nooit nepnagels op, puur vanwege het feit dat ik altijd overal achter blijf haken. Met die blauwe lak ziet het er wel heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je moet er inderdaad wel even aan wennen. Voor mij scheelt het dat ik ze een stuk korter maak dan dat ze uit de verpakking komen. Van die klauwen zijn ook niet echt iets voor mij :')

   Verwijderen
 8. Voor het eerst 1 kunst nagel gebruikt. Heb acryl nagels, maar ja, 1 gebroken nagel, en salon gesloten vanwege
  corona 😥. Valt me 100% mee. Zit er al bijna een week op en zit nog steeds goed vast. Wėl doe ik nu handschoenen aan met afwassen, dat scheelt misschien ook 😉

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!