Review: Etos eyebrow palette


Mijn wenkbrauwen zijn me redelijk heilig. Mijn beste vrienden (hoi Eline), weten ook dat je écht van mijn Anastasia producten af moet blijven ;-). Natuurlijk ben ik altijd op zoek naar goedkope alternatieven. Tijdens het Etos event mochten we wat producten uitzoeken en ik besloot om, speciaal voor deze review, het eyebrow palette mee te nemen. Tijd voor een test!

Etos eyebrow palette- 5,99 euro

.

Ik kan niet vinden of dit de enige kleur is, maar in ieder geval: het palette bevat drie kleuren. Op de achterkant staat het volgende:

prep: shape with spoolie brush
color: add color by applying the powders with the brush
finish: fix the color by applying the wax

Links in het palette zit de wax, de kleuren in het midden en rechts zijn de poeders. De middenste kleur zou ik omschrijven als een zachte bruintint, de rechterkleur is wat donkerder.


Er zit een kwastje bij met een spoolie en een schuin afgesneden kant. Ik ben zelf het meest gewend om een groter kwastje te gebruiken (geen mini), dus ik heb mijn eigen Morphe kwastje gebruikt. Deze is wel prima voor onderweg, maar persoonlijk vind ik zo'n klein dingetje gewoon niet zo fijn vasthouden en aanbrengen. Gewoon een voorkeur :-).


Hierbij de swatches. Onder de wax, daarboven de lichte en donkere kleur. Nu kun je denken: niet zo gepigmenteerd. Nee, maar dat wil je ook niet. Een wenkbrauwproduct hoort naar mijn mening ook niet zó super gepigmenteerd te zijn. Je wil geen zwarte wenkbrauwen of opvallende Nike tekens. De kleuren zijn niet te warm: ik ben tevreden.


Hierboven heb ik overduidelijk geen wenkbrauwproduct aangebracht. Ik heb echt best wel veel wenkbrauwhaar, de kleur is weer aan het slijten (verf) dus ik heb gekozen om de lichtste kleur te gebruiken.


Ennn hierboven heb ik dus wél iets in m'n wenkbrauwen, namelijk de lichtste kleur en de wax. De wax heb ik met de spoolie aangebracht- ging prima.

Ik vind het resultaat echt mooi en (voor zover getekende wenkbrauwen natuurlijk zijn) natuurlijk. De lichtste kleur is prima voor mijn haarkleur. Ik moet wel zeggen dat de wax niet mijn favoriet is. Je ziet het wel zitten in de wenkbrauwen namelijk. Getinte wenkbrauwgel vind ik zelf mooier. Wax is nu eenmaal wat dikker.

Het belangrijkste van alles: mijn wenkbrauwen blijven de hele dag zitten. Dat vind ik echt goed voor een palette van 6 euro. Er zijn nog errruuggg veel producten die, als je je wenkbrauw aanraakt, behoorlijk afgeven. En je wil natuurlijk niet iemand een knuffel geven met daarbij een gratis wenkbrauw op zijn/haar shirt.

ZEKER een aanrader, dit product van Etos! Ook zeker een goed alternatief als je geen budget hebt voor Anastasia producten.

Kende jij dit palette al?

7 opmerkingen

 1. Nike teken hahaha.. Vind het palette er goed uit zien :D Mooi prijsje ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn palette! Ook niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi palette hoor! Lekker goedkoop en zo te zien werkt het prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha weer leuk omschreven. Ziet er wel mooi en natuurlijk uit, daar houd ik van! Zag het doosje pas ook liggen bij de Etos, maar ik heb nog een voorraadje Catrice waar ik erg tevreden mee ben en geen stempels mee achterlaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt fijn en het ziet er ook erg goed uit. Ik hou hem in gedachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze nog niet in de winkel zien liggen, wat een handig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Valt me niet tegen! Had verwacht dat de kleur te warm zou zijn. Ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!