Review: Kiko Milano 30 days extension daily treatment mascara


Wie mij al langer volgt weet dat ik echt fan ben van Kiko mascara's. Toen ik laatst voor een event in Rotterdam moest zijn, brachten we dan ook een snel bezoekje aan de Kiko winkel. Daar kocht ik de 30 days extension daily treatment mascara (een heeeele mond vol) en ik heb hem uitgebreid getest.

Kiko daily treatment mascara- 7,90 euro (tijdelijk 3,95 euro)


Ik hoor je trouwens denken: waar was je? Ik heb even een rustmoment genomen en een dagje bloggen overgeslagen (donderdag). Sorry daarvoor. Ik heb op het moment een beetje een stormachtige periode (solliciteren, afgewezen worden, tussendoor veel freelance opdrachtenblabla) waardoor ik echt even een moment van rust nodig had. Ik had geen kracht om te bloggen en wil geen afgerafelde 'oke dit product is leuk of niet leuk' review schrijven. Het zou voor kunnen komen dat ik de aankomende tijd iets vaker een keer een blog over zal slaan, maar je kunt op z'n minst nog drie artikelen per week verwachten.

Terug naar de mascara. Hij heeft een glanzende verpakking wat niet top was met fotograferen, maar je kunt niet alles hebben ;-). De mascara belooft in dertig dagen je wimpers langer te maken. Het bijzondere ingrediënt dat dit moet doen heet 'K2 Pro Growth complex'. Het zou je wimpers met 169 procent moeten verlengen. Deze test vind ik persoonlijk totaal niet betrouwbaar omdat 'ie maar door twintig vrouwen is gedaan. Tsja. Je moet iets voor een mooi verkooppraatje ;-).


Het borsteltje heeft plastic haartjes- mijn favoriet! Wat ik prettig vind aan de Kiko is dat de meeste mascara's geschikt zijn voor een vettere huid. Dat wil zeggen: als jij vettere oogleden krijgt gedurende de dag, dan geven deze mascara's over het algemeen weinig vlekken.

Over naar het resultaat!Hierboven een foto mét en zonder eyeliner. Even voor de duidelijkheid: ik draag dagelijks eyeliner dus voor mij is het wel belangrijk dat een mascara ook nog zichtbaar is met eyeliner. Dus niet dat ik zulke korte wimpertjes lijk te hebben dat het hele effect weg is.

Deze mascara zorgt absoluut voor langere en mooi zwarte wimpers. Ik zag iemand in de comments laatst reageren met 'maar jij hebt toch makkelijke wimpers?' Eh, nou, aan de ene kant wel, maar met lange wimpers krijg je ook heel snel klontjes. Niet met deze mascara van Kiko. Jammer genoeg is 'ie niet zo droog als ik gewend ben van Kiko; als ik het heel warm krijg en een beetje ga zweten (details, jum) dan geeft de mascara wel een beetje af. Maar alsnog; minimaal.

Van het verlengende effect kan ik tot nu toe niet echt iets concluderen. Wederom: ik heb al lange wimpers, dus misschien heeft iemand met kortere wimpers echt duidelijke resultaten. Verder ben ik erg tevreden!

Een prima mascara weer! Welke mascara van Kiko is jouw favoriet?

6 opmerkingen

 1. Ziet er inderdaad uit als een prima mascara! Ik heb eigenlijk nog nooit een mascara van Kiko gebruikt, dat moet ik toch maar eens gaan doen. Prima timing ook, aangezien hij nu is afgeprijsd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er inderdaad goed uit! Ik heb nog nooit een mascara van Kilo geprobeerd eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit, ik heb ook wel eens Kiko mascara's gehad en die vond ik voor zover ik me kan herinneren prima. Gebruik nu de Rock Couture van Catrice die is ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Je wimpers zijn echt mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi effect! Fijn dat 'ie geen klontjes vormt op je wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het resultaat erg mooi, mooi separerend ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!