Babor AgeID fall/winter collectie (groene mascara?!)


Vorige week vond ik een hele mooie verrassing bij de Bruna (hier haal ik mijn pakketjes op): een pakketje met Babor AgeID producten! Ik had nog nooit eerder iets van dit merk ontvangen/geprobeerd dus ik was direct enthousiast. De verpakkingen zijn sowieso om van te watertanden, maar is de kwaliteit dat ook? Lees verder!

Babor Ultra Definition mascara dark green- 24 euro
Babor 'hip red' nagellak- 12,50 euro
Babor 'hip red' Creamy Lip Colour- 23,50 euro


Als eerste deze super mooie lipstick in de kleur hip red. De verpakking is echt ZO GAAF!! Het is net een soort gadget in plaats van een lipstick.

Over de collectie:

"BABOR is in de herfst/winter 2017 helemaal verliefd op de nieuwe trendkleur oranje. De seizoens-kleuren van de AGEID make-up presenteren zich zo veelzijdig als dat de herfst is. Intens oranjetinten en groene nuances geven de make-up een warme look voor de koude maanden. De kleur van deze look accentueert lippen en nagels en de BABOR poederoogschaduw in groen- en bruintinten laat de ogen stralen. Voor een expressieve en elegante look tijdens de herfst en de winter. It’s showtime! Met deze nieuwe BABOR AgeID producten en de juiste pose voelen de koude maanden als jouw catwalk."Als de kleur rood en oranje een liefdesbaby zouden maken, dan zou 'hip red' hun kindje zijn. De kleur komt heel erg overeen met een MAC lipstick die ik heb, namelijk Vermillion Vee uit de Chris Chang collectie. Verder bezit ik geen kleur die hier op lijkt.

De lipstick is heel romig, hij glijdt over de lippen en mega gepigmenteerd. Persoonlijk is deze kleur een beetje te heftig voor mij (sowieso voor iedere dag) maar ik zie dit vooral bij een wat donkerdere huidskleur HEEL erg mooi zijn! Eten overleeft 'ie overigens niet, het is geen langhoudende lipstick. Daarentegen is het wel een comfortabele lipstick! Dat vind ik persoonlijk belangrijker.


Dan een product dat, zeker door de naam, best wel spannend en bijzonder leek! Het is namelijk een donkergroene mascara met kleine glittertjes er in. Ik heb erg blonde wimpers dus ik had verwacht dat ik de kleur goed kon zien.


Ik heb de mascara een paar dagen geprobeerd en ik ben tot twee conclusies gekomen: 1. je kunt helemaal niet zien dat het om een groene mascara gaat en 2. I LOVE THIS!! De mascara heeft een wat drogere formule waardoor 'ie niet aangeeft op een vette huid. Mijn wimpers vliegen echt de lucht in, wauw!

Het is grappig dat 'ie dus groen gekleurd is, maar daar zie ik persoonlijk vrij weinig van. Ik heb expres een foto met een gitzwarte eyeliner gemaakt, maar het lijkt gewoon echt zwart. Ik vond dat niet erg- ik geef toch de voorkeur aan gewoon zwart, maar als je echt op zoek was naar een groene mascara, dan is deze misschien te 'saai' voor je. Maar ik ben verliefd! Het is een hele fijne formule.


Als laatste een nagellak! Dit is de kleur hip red, dezelfde kleur als de lipstick, en kost 12,50 euro. Dat is best veel voor een nagellak. Mijn favorieten van Zoya en essie zijn al redelijk prijzig en goedkoper dan deze van Babor.


Maaaar, de kwaliteit mag er echt zijn! Na vier dagen ziet de nagellak er nog uit alsof ik hem net heb aangebracht. Hierboven draag ik twee lagen. Ik maakte de foto op dag drie. Hij lakte overigens ook prettig- de formule is dun en het kwastje is vergelijkbaar met essie. LIKE!


Hierboven draag ik de mascara en de hip red lipstick. Heftig he? Ik vind niet dat het me staat (met donkerder haar misschien wel?) maar je kunt niet alles hebben.

Als ik één product moest aanraden dan was het denk ik toch de mascara. Die vind ik echt onwijs goed. De nagellak is ook top, maar daar moet je wel het geld voor over hebben. De lipstick is een goede keuze als je deze kleur mooi vindt en het niet erg vindt om na het eten bij te werken.

Welk product vind jij het mooist? Let me know!

8 opmerkingen

 1. Ik zie wel een beetje dat de mascara groenig is hoor! Wel heel erg donker inderdaad, bijna zwart. Hij werkt heel erg mooi in ieder geval! En ik vind de lipkleur je wel goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je niet dat de kleur je staat? Het eerste wat ik dacht toen ik de 'op' foto's zag was: wauw, dat staat haar goed! Vooral bij dat groene blousje dat je draagt, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik vind je mascara heel mooi! Ook al is hij een beetje groenig vind ik het wel een tof effect geven!
  De rode lipstick vind ik je ook prachtig staan!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het je zo mooi staan, wauw wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de lipstick je juist prachtig staan!
  Jammer dat de mascara niet wat meer groenig is, had me juist wel heel tof geleken.
  Ik ken het merk ook niet, maar ze hebben mooie producten zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat je het goed kunt hebben hoor die lipstick! Mascara ziet er inderdaad goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie mascara, maar die nagellak en lipstick vind ik echt een knaller. Staat je top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf die lipstick! Inderdaad heftig, maar wel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!