Nieuw: Etos Test Me Store aan de Lijnbaan in Rotterdam

Hi allemaal, gisteren ben ik samen met Eline naar de opening van de Etos Test Me Store in Rotterdam geweest. Hier kun je op een nieuwe manier kennis maken met hun eigen merk producten. Vandaag wil ik je aan de hand van foto's wat meer laten zien! Kijk je mee voor de skills van Koen Kardashian?
Wij waren een beetje laat omdat er een ongeluk was geweest onderweg, maar we waren nog wél binnen het 'eerste uur' aangekomen in Rotterdam. Helaas was de entree voor ons iets minder (we moesten over paaltjes klimmen en langs een beveiliger om nog binnen te komen). Voor de deur stond iemand met een rok die wij allemaal wel willen hebben!De Etos Test Me Store is een tijdelijke winkel waar je op een nieuwe manier kennis kunt maken met hun eigen merk producten. Je kunt vrijwel alles zelf ruiken, voelen of proberen. De winkel is geopend tot en met 22 oktober. Leuk om te weten: tijdens de gehele openingsperiode geldt een korting van 2+1 gratis op alle producten.

Daarnaast zijn er nog wat dingen te doen: op de dag dat wij werden uitgenodigd was Koen Kardashian (van Dijk) er dus. Op zaterdag 7 oktober is hij er weer om mensen van adviezen en een touch-up te voorzien. Verder kun je van 22 t/m 24 september je douchegel laten personaliseren en van 13 tot en met 15 oktober kun je je nagels laten lakken. Je kunt alles checken via de Etos event pagina op Facebook!


De winkel ziet er top uit en doet mij qua concept aan Rituals denken. Het idee er achter is meer 'belevenis' voor de klant. Zelf vind ik dat heel prettig: je wil dingen toch even goed kunnen zien en ruiken voordat je ze koopt.Tijdens de opening stond er een party booth waar je met attributen in kon om een video te maken. Natuurlijk hebben wij dat even geprobeerd ;-)


Wij vonden het om eerlijk te zijn niet een mega spannende middag (het was ook meer een opening dan echt een event), maar het was wel heel leuk om Koen Kardashian te ontmoeten en daar een praatje mee te kunnen maken! Hij vertelde over zijn eigen make-up en foundation en over samenwerkingen op YouTube. Leuk! Daarna werd het een gekkenhuis omdat veel mensen voor de deur stonden te wachten om naar binnen te mogen. Eline werd nog een beetje opgemaakt door Koen en toen zijn we weer richting huis gegaan.

Het is een mooie, ruim opgezette winkel waar je lekker alles kunt proberen. Ik zou zeggen, als je in de buurt bent, stap eens naar binnen!

Thanks voor de uitnodiging Etos!

8 opmerkingen

 1. Toch leuk om zo wat beter al die Etos producten een aan een test te onderwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er tof uit en interessant!
  Koen is ook niet mis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zeg! Gaaf dat jullie erbij mochten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De winkel ziet er wel tof uit! Jammer dat het toch niet zo heel spannend was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel leuk dat je was uitgenodigd Iris! Rotterdam is voor mij écht enorm uit de richting haha maar als ik in de buurt zou zijn, zou ik denk ik wel een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks dat het niet zo spannend was vind ik het wel erg leuk bedacht van Etos! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!