No7 Early Defence day cream & eye cream


Nooit eerder gebruikte ik gezichtsverzorging van No7, tot nu! Een tijdje geleden kreeg ik via Marloes van Beautyjuf een leuk pakketje opgestuurd met Early Defence producten. Ik heb de producten een paar maanden geprobeerd en ik vertel je vandaag graag meer over mijn bevindingen!

No7 Early Defence day cream- 25,95 euro
No7 Early Defence eye cream- 19,95 euro via Boots


Wat No7 zegt over de crème: 

"Wil jij je huid goed verzorgen én er langer jonger uitzien? No7 Early Defence dagcrème beschermt en versterkt de natuurlijke afweer van de jonge huid. Daardoor zie je er langer jonger uit! Met No7’s unieke Double Defence technologie, beschermt deze dagcrème je huid tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor ziet je huid er langer jong uit. Deze crème heeft een lichte textuur, waardoor je poriën niet verstopt raken. De crème bevat een zonbeschermingsfactor (SPF 15 + 5* UVA). Hierdoor wordt je huid beschermd tegen de verouderende effecten van de zon. De ingrediënten Lipopeptiden en Vitamine A zorgen ervoor dat de eerste fijne lijntjes verminderd worden. Geschikt voor alle huidtypen."

De basis van deze crème bestaat uit water, glycerine, octocrylene (UV-filter), dimethicone, alcohol denat en c12-15 alkyl benzoate (emolient). Wat ik wel krom vind is dat N07 aangeeft dat echt iedereen dit kan gebruiken, maar vervolgens zit er alcohol denat (uitdrogende vorm) in. Ik ken genoeg mensen die hier niet tegen kunnen. Jammer! Zelf heb ik er geen last van, maar wilde het toch even melden.


De crème ruikt een klein beetje naar zonnebrand en heeft een prettige structuur. Hij trekt snel in en het is een zeer fijne basis voor mijn make-up! Het is een redelijk volle crème en daardoor, denk ik, ook echt geschikt voor een wat oudere huid. Ik ben aangenaam verrast. Zeker als je net als ik elke dag foundation gebruikt, is het een mooie crème om daar onder te gebruiken.

De prijs van deze crème is wel redelijk hoog vind ik, maar dat heb ik er wel voor over als iets echt goed is. Ik kan best met overtuiging zeggen dat ik dit product zelf ook zou aanschaffen.


Het volgende product is een oogcrème. Jullie weten wat ik daar van vind: lastig om te reviewen. Laten we maar eens gaan kijken wat No7 zegt:

"Met No7’s unieke Double Defence technologie, beschermt deze oogcrème je huid tegen milieu-invloeden zoals vervuiling en UV. Ook verhoogt deze technologie de natuurlijke weerstand om de huid er langer jong uit te laten zien. Deze crème heeft een lichte textuur, waardoor je poriën niet verstopt raken. De oogcrème is rijk aan Vitamine C. Dit zorgt er voor dat wallen en donkere kringen verminderd worden. De ingrediënten Lipopeptiden en Vitamine A zorgen ervoor dat de eerste fijne lijntjes verminderd worden"


De oogcrème zit in een prettige, hygienische verpakking. Het liefst had ik gezien dat de gewone dagcrème ook in een tube zat, maar je kunt niet alles hebben ;-). Het is wederom een prettige substantie die niet te dun en niet te dik is. Het trekt snel in en voor mijn gevoel werkt dit product echt. Soms word ik wakker en zie ik er uit alsof ik ben overreden door een vrachtwagen, maar de Early Defence eye cream maakt het geheel toch een stukje gladder voor mijn gevoel. Dit is overigens de eerste keer dat ik zo'n effect merk met een oogcrème.

Wederom: best prijzig. Het voordeel van de oogcrème is dat je er echt lang mee doet. Je gebruikt natuurlijk maar een druppeltje op een klein gedeelte van je gezicht. Het is dus meer een kwestie van of je dit kunt en wil betalen voor een oogcrème. Ik vind het zeer fijne producten, ik ben verrast! Aanrader.

Ken jij No7 al? Wat is jouw favoriete product?

2 opmerkingen

  1. Leuk om te lezen dat je er zo enthousiast over bent! Ik heb ook een setje (inclusief nachtcrème) en ben zeer tevreden over de combinatie van deze drie toppertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit altijd wel een fijn merk, heb er ook al eens make-up van gehad was prima. Jammer van de alcohol Denat, ik heb er ook geen last van maar heb het liever niet in mijn producten omdat je er op langere termijn ook last van kunt krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!