Favorieten: augustus (budget)

Jaaaa, het is zover, september! Ik ben voornamelijk blij dat ik eens een keer op tijd denk aan deze post, haha. Deze maand heb ik rekening gehouden met uiteenlopende favorieten. Het is een beetje een budget maand qua favorieten, niets mis mee toch? :-) Kijk mee naar wat ik deze maand met veel plezier gebruikte!


Toen ik bij Zara in Eindhoven was, had ik even snel-snel een geurtje nodig. Ik was druk aan het testen en deze vond ik het lekkerst. Ik dacht hem alleen als geurtje-voor-in-de-tas te gebruiken, maar ik had het verkeerd. Deze is zo lekker dat ik hem al een week non-stop heb gedragen. Blijft jammer genoeg niet heel lang hangen, maar daar is de prijs (7,95 voor 30ml) ook naar.


Sand Tropez is zo'n kleur die razend populair is en iedereen al lang had, behalve ik. Ik besloot hem van mijn verjaardagscadeau (kaart van Bol.com) te bestellen en ik ben er super blij mee. Het is een ideale kleur om elke dag te dragen en het staat prachtig bij elke huidskleur. Kost 9,99 euro.


Ik heb er nog geen review over geschreven, dus hierbij een preview: ik ben dol op de nieuwe camouflage concealer van Catrice. De kleur is goed, de dekking is mooi onder m'n ogen en het maakt me helemaal flawless. Ook heel fijn: de kleur is behoorlijk licht, fijn voor de sneeuwwitjes onder ons! Kost 3,59 euro, echt een koopje!


Je zag hierboven al een klein voorproefje: stickers! Ik houd van ananas en van flamingo's en de HEMA heeft mijn passie helemaal begrepen. Ik kocht een heleboel leuke accessoires die ik totaal niet nodig had, maar die wel heel vrolijk zijn. Deze stickers kosten 1 euro per 2 stuks. Ik heb nog geen idee waar ik ze op ga plakken, maar ze fotograferen in ieder geval leuk.


Ik had een hittebeschermende spray nodig en kocht bij de kapper deze van Joico. Of het echt werkt, ik durf het niet te zeggen (lees deze interessante post van Serena Verbon maar eens) maar de geur is fantastisch! Ik gebruik het alleen al omdat het als een fris parfum voor mijn haar is. Lekker. Mijn flesje is wel erg snel leeg gegaan, ik koop de volgende keer een fullsize. Deze kost 7,95 euro voor 50ml.


Een product dat écht een spotlight verdient, is deze SUPER mooie Aqua Garden highlighter van P2. Als je hem in het doosje ziet, heb je niet direct een 'wauw' gevoel, maar zodra je hem op je gezicht aanbrengt... zó mooi. Het is een limited edition en ook niet makkelijk te krijgen, maar als het je lukt kun je enorm blij zijn. Dit product doet zeker niet onder voor MAC. Ik heb m'n Nars Albatross zelfs tijdelijk aan de kant gelegd, dat wil wel iets zeggen. Kost 4,45 euro. Ja, echt.

Wat zijn jouw favorieten deze maand?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!