Ik ga mijn wenkbrauwen laten verven!

Hi allemaal!

Vandaag een mededeling: ik ga mijn wenkbrauwen laten verven! Moet ik daar nou een hele post aan wijden? Nou eh, ja. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk heel belangrijk voor mij, ook voor hoe ik me over mezelf voel: zonder wenkbrauwen voel ik me namelijk heel kaal en ook onzeker.

Ik heb nooit kleur in mijn wenkbrauwen gehad. Dit komt doordat mijn haar heel licht is en mijn wenkbrauwhaartjes dus ook. Vroeger deed ik er niks aan en vond ik het wel prima, maar sinds ik ze netjes bijwerk en bijteken schaam ik me zonder make-up. Ik ben een echte fan van een shape in de wenkbrauwen, dit doe ik dan ook elke dag met mijn Anastasia Brow powder. Ik kan het me niet indenken dat ik ook blij ben met mijn wenkbrauwen in hun natuurlijke glorie. Dat klinkt misschien overdreven, maar ik schaam me er echt voor.


Hierboven zie je mijn wenkbrauw au naturel. Op deze foto zie je nog haartjes, maar je kunt je voorstellen hoe het er van veraf uit ziet zonder bijtekenen.

Eindelijk ga ik er iets aan doen. Voor sommige mensen misschien niet zo'n grote stap, maar voor mij des te meer. Ik laat mijn wenkbrauwen verven bij Amanda Hoogland. Zij is mijn collega en heeft een eigen salon waar ik al eerder ben geweest voor mijn wimpers. Ik vond het toen erg mooi geworden en bleef altijd een beetje twijfelen over mijn wenkbrauwen. Ik deed het niet, want stel dat het mislukt! Dan ben ik nog verder van huis en word ik alsnog onzeker van m'n wenkbrauwen. Ik heb echter foto's gezien van het zusje van Amanda die net zo blond is als ik, bij haar vind ik het prachtig geverfd.


Hierboven zie je hoe het er uit ziet als ik mijn wenkbrauwen heb bijgetekend. De vorm wordt heel anders, het lijkt me heerlijk om minder tijd kwijt te zijn aan al het shapen, haha! Het ultieme doel is dat ik blij ben met hoe mijn wenkbrauwen eruit komen te zien. Dat ik misschien ook minder hoef te shapen (of zelfs niet meer), zodat het er wat natuurlijker uit ziet dan nu. Ik zou dan zo blij zijn!

Hebben jullie ervaringen met het verven van je wenkbrauwen? Ik ben super benieuwd, vertel me er alles over!

1 opmerking

  1. Ik verf altijd mijn wenkbrauwen en ik vind het altijd heel fijn als ze weer gedaan zijn haha

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!