Review: NARS Albatross


Sommige producten hebben het gewoon, en één van die producten is NARS Albatross. Wat ze hebben? Een aantrekkingskracht van hier tot Tokyo, want elk beautyliefhebbend meisje wil dit product in haar stash. In de Sephora in Parijs liet ik mezelf verleiden bij de NARS counter, maar toch kocht ik hem niet. Eenmaal thuis kreeg ik héél veel spijt. Het is nu zover: hij is van mij!

NARS Albatross highlighter/blush powder - ongeveer 30,50 euro bij Sephora


Waarom ik hem niet meteen kocht? Dat is om twee verschillende redenen, waarvan er één wel erg voorspelbaar is: ik vind 30 euro namelijk héél duur voor een highlighter. Ik dacht bij mezelf, dit kan toch niet Iris? Reden twee was dat ik hem te goud vond, maar dat kwam doordat het meisje van NARS hem wel érg royaal bij me aanbracht.


Waarom ik hem uiteindelijk wel kocht, was makkelijk. Ik liep de Sephora uit en kon niet stoppen met in de spiegel kijken. In natuurlijk licht en in het zonnetje is deze highlighter namelijk zo ontzettend mooi. Daarnaast: ik heb een hele dag door Parijs gewandeld met 32 graden, maar deze highlighter blijft écht zitten terwijl de rest van m'n make-up langzaam van m'n gezicht afgleed. Ik was verliefd. Eenmaal in Nederland besloot ik hem toch te bestellen.


De highlighter heeft een bijzondere kleur in het doosje, hij lijkt namelijk spierwit. Dat verandert zodra je er met je vinger lichtjes overheen wrijft, je ziet dan overduidelijk de geel/gouden gloed.


Het is zo mooi. Zo mooi. Zo mooi.De bovenstaande foto's zijn gemaakt mijn iPhone. Ik draag de highlighter boven mijn blush en op mijn neus. Op de full face kun je het bijna niet zien, maar op de rechter foto wel. Ik heb hier expres behoorlijk wat product aangebracht, zodat jullie het goed kunnen zien.


Deze foto is met mijn goede camera gemaakt met flits. Het is lastig vast te leggen, maar hartjes. Hartjes, heel veel hartjes.

Je merkt het al, ik ben ongelooflijk fan van deze prachtige highlighter. Het blijft lang zitten, staat ook mooi bij mijn vrij bleke gezicht en gaat waarschijnlijk wel een jaar of twee mee bij dagelijks gebruik. Toch moet ik eerlijk zijn: er zijn een paar nadelen die ik kan bedenken voor andere mensen. De highlighter is niet mooi op een huid met puistjes, want puistjes worden goud en gouden puistjes vallen veel meer op dan gecamoufleerde puistjes. Ik wil niemand bashen, maar als je andere reviews leest kun je het wel zien. Daarnaast is de highlighter niet helemaal geschikt als je een écht roze huid hebt. Ook is 'ie duur en lastig te verkrijgen, maar ik zou alle moeite weer opnieuw doen. Verder, koop het. Het is de hype wat mij betreft dubbel en dwars waard.

2 opmerkingen

  1. Ik heb de dupe van ELF die lijkt er precies op maar deze is iets beter gepigmenteerd volgens mij ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!