Online shoppen: Esprit!

Hi allemaal!

Natuurlijk praat ik het liefst met jullie over cosmetica, maar kleding vind ik net zo leuk om me mee bezig te houden. Ik ben groot fan van basics in combinatie met grote, kleurrijke accessoires. Bij Esprit zijn ze net zo dol op basics als ik, dus ik laat je vandaag een aantal favorieten van mij zien! Je kunt in de webshop net zo lang shoppen tot je van top tot teen klaar bent, dus dat is ideaal.

1. Basics


Ik houd van basics. Zwart, wit en grijs, ik kan er niet genoeg van hebben. Dit hoeft helemaal niet saai te zijn, zolang je het op een leuke manier combineert. Mijn favorieten uit de webshop zijn de fijngebreide rok met wikkeleffect, het luchtige t-shirt en de cape met kasjmier. Ik denk dat de rok en het t-shirt samen heel leuk staan met een grote ketting en een mooi paar hakken eronder! Het ligt er maar weer net aan hoe je het combineert: met felgekleurde accessoires kun je met de outfit opstap, met wat meer ingetogen accessoires kan het prima door als zakelijke outfit met een zomers tintje.

2. AccessoiresAccessoires zijn een soort key-pieces in mijn leven. Als ik even geen zin heb om na te denken over mijn kleding, wordt het meestal een combinatie van streepjes, zwart of wit. Een mooie sjaal of modieuze tas kan het geheel behoorlijk opleuken. Mijn favorieten zijn de shopper van imitatieleer, de sjaal van katoen-linnenmix en de gevlochten ketting met glazen kralen. Ik zie mezelf de sjaal en tas al helemaal dragen als het iets kouder wordt, het lijkt me een perfecte combinatie! De ketting geeft net een beetje een kleurrijke touch aan je outfit.

3. Schoenen


These boots are made for walking.. uiteraard kan het Chelsea model (midden) niet ontbreken in m'n selectie. Dit is zo'n paar dat iedereen eigenlijk in de kast moet hebben staan: deze kunnen altijd. De rechter schoenen vind ik ook gaaf. Bovendien fijn dat ze van echt leer zijn, de kwaliteit daarvan is erg goed. Links zie je een wat stoerder model schoen dat erg lijkt op een paar dat ik al heb, maar aan vervanging toe is.

4. Persoonlijke verzorgingIk ken de geuren van Esprit al jaren. Mijn moeder was altijd heel erg fan van de geur Life by Esprit, verpakt in een leuke, herkenbare verpakking. Deze geur is nu uitgebracht als zomereditie. Een andere geur die ik zelf lekker vind is Urban Nature. De basisgeur hiervan bestaat uit muskus, vanille en amber, drie dingen die ik graag terugzie in mijn parfum. Aansluitend heb je ook een douchegel, zodat je de hele dag lekker naar deze geur kunt ruiken.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn selectie vinden! Koop jij wel eens iets bij Esprit?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!