Mijn favoriete cosmeticawebshop!

Net zoals veel van jullie ben ik natuurlijk eeuwig op het wereldwijde web te vinden. Ik koop bijna vaker iets online dan dat ik het in de winkel koop! Ik heb één buitenlandse cosmeticawebshop ontdekt waar ik wel opvallend vaak naartoe terugkeer.. Ik vertel je vandaag welke webshop dat is én wat je daar allemaal kunt bestellen! Lees verder!En het is... BEAUTYJOINT.COM! Jaaaa. Ik ontdekte de webshop denk ik een half jaar geleden en dat is zó'n ontdekking, wow. Ik heb er denk ik inmiddels wel meer dan tien keer besteld in korte tijd.

Beautyjoint is géén high-end webshop. Je hebt er wel ietsje duurdere producten zoals cosmetica van The Balm, maar verder dan dat gaat het niet. Je kunt hier veel budgetmerken kopen die je in Nederland niet kunt krijgen. Een paar merken die ik erg leuk vind, zijn Jordana, Mehron, LA Girl, NYX, Ardell, Kleancolor, Cherry Blossom en Gypsy Lashes.

Er worden ook 'gewoon bekende' merken verkocht, zoals Maybelline, NYC, ELF, DUO, Ardell. Rimmel en L'oréal. Sommige producten zijn een heel stuk goedkoper, maar de meeste producten verschillen enkele euro's. Dat scheelt zeker bij een grotere bestelling!

Echte Amerikaanse merken zijn bijvoorbeeld Morphe, Sugarpill, Kleancolor, Lime Crime en Physicians Formula.

Een paar bestsellers van de website (en meteen twee producten die ik daar heb besteld):Een klein geheimpje van mij: je kunt hier de 'oude' NYX blush nog kopen- mijn favoriet Taupe is altijd in stock hier! Voor maar 4,50 euro ongeveer. Woooh. Deze is in Nederland zeer slecht verkrijgbaar (of zelfs niet meer). Wees niet te guitig met bestellen, laat ook iets voor mij over, hahaha!

En mijn favoriete wimpers!

Ik vind het echt super chill dat ik AL mijn favoriete merken wimpers, Ardell, Gypsy Lashes én Cherry Blossom, hier gewoon tegelijk kan bestellen voor een super goede prijs. Zeker de Gypsy Lashes zijn echt aanraders en dat voor ongeveer 1,75 euro!

Nog een goede ontdekking, nagellak! ESSIE! China Glaze is hier ook goed betaalbaar. Ook leuk: de meeste kwasten van Real Techniques zijn hier een paar euro goedkoper dan in Nederland.De verzendkosten van de webshop zijn afhankelijk van het gewicht, maar ik heb nooit hoger gezeten dan ongeveer 6 euro. Hoe minder je pakket weegt, des te minder je betaalt. Maaaar, 6 euro is gewoon minder dan de Nederlandse pakketpost (hoe dan?). Het komt altijd aan binnen een week. Meestal wordt het bij mij als pakket verzonden (net ietsje te groot voor de brievenbus), maar als je alleen wimpers zou bestellen wordt het als brievenbuspost verzonden.

Net zoals bij zoveel (Amerikaanse) webshops moet je wel oppassen met het bedrag dat je besteedt. Ik bestel bewust nooit meer dan 21 euro (exclusief verzendkosten), zodat ik zeker weet dat ik geen bijkomende kosten aan de deur krijg. Tot nu toe is dat ook probleemloos verlopen! Ik heb nog nooit iets extra's hoeven te betalen. Maar eh, better safe than sorry!

Ja, al met al is dit zéker een aanrader! Ik houd van Beautyjoint. Kende jij de webshop al?

5 opmerkingen

 1. En bedankt he?! wat een goede tip haha Ik vrees dat ik hier vanavond ook even een kijkje ga nemen en alvast de NYX blush in mijn mandje gooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik wist wel dat NYX enzo er beschikbaar was, maar de nepwimpers zijn een nieuwe ontdekking voor mij! Ik zal eens rondsnuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee shit, dit moet ik onthouden. Kijken wat ik er allemaal ga kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for the tip! Ik had nog niet gehoord van deze shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow haha dat zijn wel echt mooie prijzen, dankjewel! Ik Ga zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!