SHOPLOG: Eindhoven, pakketjes en meer!


IK HEB GESHOPT! Een mens heeft nooit genoeg make-up natuurlijk. Kijk je mee?Eindhoven

Ik zal je eerst even vertellen waarom ik naar Eindhoven ging! Mijn vriendin Hannah was jarig én ze woont in Helmond. Dit leek mij de ideale tussenstop om even de MAC x Chris Chang collectie te bekijken en in te slaan! Ik werd dus even heel hard teleurgesteld, want in Eindhoven kregen ze deze collectie niet binnen. Shit. Ik kocht alsnog wat bij Kiko, Primark en Douglas.


Kiko

Bij Kiko kocht ik een Super Color Eyeliner in de kleur 112 (6,90 euro). Het is olijfgroen, suuuper mooi! Heb hem al getest en er komt een review over. Een nieuwe mascara lag in het schap, dat was de Unmeasurable Lenght mascara (9,90 euro). Ik had er eentje nodig, dus koos voor deze. Daarnaast wilde ik een nieuwe (vervanging voor) de Mat Fluid, maar die hadden ze nog niet! Ik baalde heel erg en besloot toen maar voor de Mat Base primer (9,90 euro) te gaan.


Paula's Choice

Een pakketje! Ik bestelde Paula's Choice Shine Stopper sachets omdat ik zag dat Beautygloss daar heel lyrisch over was. Ik ga een paar zakjes proberen zodat ik kan testen of hij het geld waard is :-) Heel leuk vind ik dat, dat merken een sample mogelijkheid hebben!


Primark

Bij Primark kocht ik een spijkerbroek en deze mattifying face cream met SPF30. Kost drie euro en ik ga hem testen! De beloftes klonken zo goed dat ik niet kon wachten.


Douglas

WOOOO. Bij Douglas zag ik dat ze én Otherearthly én de nieuwe Vibe Tribe collectie nog hadden! Gewoon alles! Ik stond erg te twijfelen over de highlighter uit de Vibe Tribe collectie en Otherearthly. Je ziet het, het werd Otherearthly. Dankjewel Anne als je meeleest, je hebt een te grote invloed op mij ;-) Deze kost 29,50 euro.


Kruidvat (deze foto is met mijn telefoon gemaakt, mindere kwaliteit sooorryyy)

Deze tip wilde ik jullie niet onthouden! Bij Kruidvat vond ik de Voluptuous Volume mascara mét een tester erbij voor vijf euro. Dat is echt een super goede prijs! Over de mascara plaats ik zo snel mogelijk nog een review.

Ik heb de laatste tijd echt nog veel meer gekocht! Je kunt me het beste volgen via @irisxvi op Instagram, daar plaats ik regelmatig een update over wat ik koop en mijn mening over de producten :-)

3 opmerkingen

 1. Mooie aankoopjes, leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen :) Ik ga je meteen volgen op Instagram :) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, een vrouw heeft inderdaad nooit genoeg make up :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!