Beats By Dr. Dre in-ears headset via GSMpunt

Wie mij een klein beetje kent, weet dat ik niet op pad ga zonder muziek (#TeamSpotify) in m'n oren. Ik was dan ook zo blij als een kind met snoep, ijs én lolly's toen ik van GSMpunt het aanbod kreeg om Beats By Dr. Dre in-ears te mogen ontvangen. Deze shop verkoopt een heleboel fijne telefoon accessoires. Ik heb alvast lekker genoten van deze populaire telefoon headset en vertel je vandaag uitgebreid wat ik er van vind!

Monster urBeats in-ear headset- 69,95 (normaal 99,95 euro)
Deze oortjes zijn compatibel met HTC. Je kunt ze gewoon gebruiken met een iPhone, alleen de knopjes op het snoer (volgende nummer, stop nummer) werken daar niet mee. Persoonlijk vind ik dit geen probleem omdat ik toch vaak lekker aan het scrollen ben op mijn telefoon zelf.Wat ik echt helemaal te gek vond is dat er in totaal zeven(!!) verschillende maten dopjes bij zitten. Het standaard model past bij mij bijvoorbeeld echt niet in mijn oor, dus ontzettend fijn dat er keuze was. Ik gebruik de kleinste opzetstukjes. Met het handige bijgeleverde opbergzakje neem je ze mee in je tas zonder dat ze in de knoop raken.

Eerlijk gezegd was ik echt geen fan van in-ears omdat ik ze niet fijn vond dragen. De oordopjes van deze set (met klein opzetstukje dus) zijn ideaal voor mij. Het wende tot m'n verbazing snel.


Ik heb de oordopjes nu al aan een grondige test onderworpen! Ik kan concluderen dat deze oordopjes echt fantastisch zijn als je van wat hardere muziekstijlen houdt. Denk aan house, deephouse, trance, dance, hardstyle en hardcore. Dit voel je echt tot in je tenen met de Beats By Dr. Dre in-ears. Persoonlijk vind ik de harmonie in bepaalde (hardere) rocknummers wat minder intens klinken. Akoestische en lounge-achtige nummers klinken dan wel weer heel mooi!

Een paar van mijn favoriete beuknummers met de Beats, los van de nummers die je op de foto's kunt zien (dit is echt vol volume en rillingen over je lijf):

Midway- Monkey Forest (dit is echt puuuuure p0rn als je van trance houdt, hoe het geluid schakelt in van links naar rechts is echt zoooooo magnifiek)
Yelle- Ce Jeu (Tepr Remix)
W&W- Bigfoot
Hardstyle: Headhunterz- Colors
Code Black- Accelerate

En wat rustigere nummers die het lekker doen met de Beats:
Catch&Release- Matt Simons
I Got You- Duke Dumont
Barcelona- George Ezra
Thinking Bout You- Frank Ocean
Shameless- The Weeknd


Als je dus een liefhebber bent van rock, zou ik voor andere oortjes gaan. Voor alle andere stijlen (bijvoorbeeld akoestisch, lounge, dance, house, hardstyle) zijn de oordopjes van Beats absoluut een aanrader! Het is best veel geld (70 euro!) maar ik heb dat er persoonlijk graag voor over. Ik heb ook oortjes, een koptelefoon en een speaker van bijvoorbeeld Sennheiser en Apple waar ik gelijke bedragen voor heb neergelegd. Je bent muziekliefhebber of je bent het niet ;-)

De website GSMpunt.nl verkoopt deze oordopjes iets goedkoper dan normaal, omdat Beats niet meer samenwerkt met HTC (thanks Wies voor de info!). Naast dat je ze hier dus goedkoper kunt krijgen, is het een ongelooflijk fijne webshop. Dit zeg ik niet alleen omdat ik er mee samenwerk, maar de verzending is héél snel en je wordt heel goed op de hoogte gehouden! Vind ik fijn!

Wat voor oordopjes heb jij?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!